محمدرضا عسگریان، امروز (یکشنبه، ۹ اردیبهشت) در همایش روز شوراها که در محل کتابخانه آیتالله محمدی گلپایگان برگزار شد، اظهار کرد: به دلیل فرصت خدمتی که در اختیارمان قرار گرفته است همه باید شکرگزار خداوند باشیم. هیچ عبادتی بالاتر از خدمت به خلق نیست. شورای اسلامی از مظاهر مشارکت مردم برای تسهیل امور است. در شهرستان گلپایگان در مناسبتهای مختلف افتتاحهای خوبی توسط شوراهای شهر و روستا در حوزه عمرانی انجام شده است به همین دلیل قضاوتی که افراد خارج از شهرستان از فضای شهرها و روستاهای ما دارند خوب است و از گلپایگان به عنوان یک شهرستان آباد که دارای جنب و جوش است یاد میکنند.
وی ادامه داد: در دولت سیزدهم نگاه ویژهای به حوزه شهری و روستایی میشود و با کمکهایی که صورت گرفته اتفاقات خوبی در حوزه عمرانی انجام شده که نشان از این است که جایگاه شهر و روستا برای دولتمردان جایگاه والایی است. امسال سال آخر فعالیت این دور از شوراها است و لازم است پروژههای نیمهتمام به سرانجام برسد. در ادارات و شوراهای شهرستان گلپایگان یک ضعف وجود دارد و آن هم اینکه نتوانستهاید گزارش اقدامات انجام شده را به گوش مردم برسانید مردم از شنیدن گزارشهای انجام شده ناراحت نمیشوند، و به همین دلیل از ظرفیت رسانههای فعال در گلپایگان استفاده کنید.
به گزارش ایسنا، فرماندار گلپایگان گفت: در شهرستان تمام مصوبات شوراها بررسی و با مقررات تطبیق داده میشود، اما باید تلاش شود که در تنظیم صورت جلسهها قوانین رعایت شود که صورت جلسهها در هیئت تطبیق برگشت نخورد. بین وظایف شوراها، شهردار و دهیار نباید تداخلی ایجاد شود و هریک به وظایف خود عمل کنند.
شبکههای آبرسانی نیازمند بازسازی است
همچنین حمیدرضا جمشیدی، رئیس شورای بخش مرکزی گلپایگان، خاطرنشان کرد: خبر فعالیتهایی که در روستاها انجام میشود اطلاع رسانی نمیشود و لازم است با کمک رسانهها اقشار مختلف مردم از اقدامات انجام شده مطلع شوند تا دلگرمی مردم را نیز به دنبال داشته باشد. تسریع در بازنگری طرح هادی روستاها از خواستههای اعضای شوراهای روستا و ساکنین این مناطق است. همچنین خواهان تسریع در واگذاری اسناد مالکیت زمینها در روستا هستیم، در روستاها شاهد مهاجرت معکوس هستیم، اما زمین برای ساخت و ساز کم است. با توجه به فرسوده بودن شبکه آبرسانی نیاز است که این شبکهها تعویض شود همچنین ادارات خدمترسان هماهنگی بیشتری با یکدیگر داشته باشند تا اگر در روستایی آسفالتریزی انجام شد با کندن و حفاری بیتالمال از بین نرود.
وی یادآور شد: در خیلی از روستاها تیر برق در وسط روستا قرار دارد و دهیاری بودجهای ندارد که برای جابجایی آن به اداره برق پرداخت کند. در سال گذشته قیر مورد نیاز روستا در اختیار دهیاریها قرار گرفت و آسفالتریزی خوبی در روستاها انجام شد. همچنین لازم است که نقاط حادثهخیز روستاها رفع شود. راهداری در سال دو بار به بازگشایی شانههای خاکی کنار جادهها اقدام کند.
وی با اشاره به جرائم بالای چاههای آب کشاورزی برای کشاورزان اشاره و اظهار کرد: در زمان اجرای این طرح به کشاورزان و یا نمایندگان آنها میزان برداشت آب را اطلاع ندادند و همین امر سبب شده کشاورزان همچون سابق از چاههای آب برداشت کنند و الان جریمه شدند.
جمشیدی خواهان پرداخت حق آلایندگی به روستاها شد و تصریح کرد: گاهی شاهد هستیم آزادسازی معابر روستا بهگونهای است که حالت روستا را از شکل سنتی خود خارج میکند و در برخی معابر نیاز به آزادسازی زیاد ندارد. خواهان این هستیم در آزادسازیها نظر شورا و دهیار پرسیده شود تا از تخریبهای غیر ضروری جلوگیری شود.
رئیس شورای بخش مرکزی گلپایگان خاطرنشان کرد: کشاورزان محصولات خود را تولید میکنند، اما نمیتوانند بازار فروش داشته باشند. اگر چند دهیاری با یکدیگر کارگاههای صنایع تبدیلی را راهاندازی کنند علاوه بر ایجاد اشتغال محصولات کشاورزان هم از بین نمیرود. همچنین اکثر شوراها طرح تولید آبزیان را دادهاند که بر اساس آن اگر در مقابل هر چاه آب یک حوضچه پرورش ماهیان و آبزیان ساخته شود اتفاق خوبی خواهد افتاد و سبب تولید و اشتغال میشود.
انتهای پیام