علی محلوجی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: خسارت برآورد شده شامل ۲۱۳ هکتار از باغات و مزارع صیفی و سبزی بود که شامل ارزشگذاری نابودی حدود ۸۷۰ تن انواع محصولات باغی و زراعی، ۵۰ رأس گوسفند، تخریب چهار رشته قنات و چند کیلومتر جاده بین مزارع است.
وی افزود: تیمهای کارشناسی مدیریت جهاد کشاورزی کاشان، پس از دریافت خبر وقوع سیل، برای بازدید و برآورد میزان خسارت وارد شده به بخش کشاورزی، به مناطق سیلزده اعزام شده و گزارش خسارت وارد شده را به مراجع ذیصلاح اعلام کردند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کاشان، تصریح کرد: جریان سیل و روانآبها بهگونهای بود که باعث آبگرفتگی و ایجاد خسارت به زمینهای زراعی و دامداری در مزارع لتحر، حسنآباد و درب فین در شهرستان کاشان شد.
محلوجی، با اشاره به اهمیت گزارشهای هواشناسی تأکید کرد: از بهرهبرداران در بخشهای مختلف زراعی، باغی و دامداری و گلخانهای، درخواست داریم موارد ایمنی را رعایت کرده و خسارتهای احتمالی را به واحدهای مربوط در مدیریت جهاد کشاورزی اطلاعرسانی کنند.
وی خاطرنشان کرد: لزوم توجه به حفاظت سازههای کشاورزی، گلخانهها، واحدهای دام و طیور، شبکههای آب، برق، گاز و مخابرات از جمله ضرورتهایی است که کشاورزان باید در برابر سیل و بارش رگبار باران مورد توجه جدی قرار دهند.
انتهای پیام