به گزارش ایسنا به نقل از درمانکده، در واقع مزوتراپی با افزایش خونرسانی به پوست و مو کیفیت آنها را بهتر میکند. دقت کنید که در مزوتراپی با توجه به شرایط فرد و وضعیت پوست و مو از مواد متفاوتی استفاده میشود. به علاوه اینکه شرایط مراجعهکننده تعداد جلسات و همچنین جزئیات مزوتراپی را مشخص میکند. مزوتراپی به عنوان یک روش غیرتهاجمی و غیرجراحی به منظور بهبود وضعیت پوست و مو شناخته میشود. در ادامه این مطلب بیشتر در مورد نحوه انجام این روش و اینکه عوارض مزوتراپی چیست صحبت خواهیم کرد.
مزوتراپی پوست و مو
مزوتراپی(Mesotherapy) روشی بوده که در آن با استفاده از مواد مغذی، ویتامینها، پپتیدها و برخی مواد دیگر سلامت پوست و مو را بهبود میدهند. همانطور که متوجه شدهاید این روش تنها مختص پوست نیست و برای مو هم کاربرد دارد.
در واقع مزوتراپی پوست به منظور تحریک کلاژنسازی و بهبود رنگ و بافت پوست انجام میشود. در حالی که مزوتراپی مو با هدف رشد بهتر موها و تقویت ساقه و ریشه مو انجام میشود. مزوتراپی برخلاف روشهای تهاجمی و جراحی خطر کمتری دارد و به عنوان یک روش غیرتهاجمی شناخته میشود.
از فواید انجام این روش میتوانیم به کاهش چربی مو، افزایش ضخامت مو، درمان شوره سر، تقویت رشد مو، افزایش جریان خون به مو، جوانسازی پوست، افزایش تولید کلاژن و الاستین، کاهش چین و چروک و... اشاره کنیم. البته این روش علاوه بر اینکه فواید بسیاری دارد، در صورتی که به درستی انجام نشود میتواند عوارض خطرناکی به همراه داشته باشد.
انواع مختلف مزوتراپی کداماند؟
مزوتراپی با دستگاههای مختلفی انجام میشود. همچنین با توجه به اینکه از چه موادی برای مزوتراپی استفاده شود انواع مختلفی دارد.
انواع مزوتراپی مو
در مزوتراپی مو از مواد مغذی و دستگاههای مختلفی استفاده میشود. از انواع دستگاههای مزوتراپی مو میتوانیم به دستگاه مزوگان، دستگاه میکرونیدلینگ و دستگاه بدون سوزن اشاره کنیم.
انواع مزوتراپی پوست
از انواع مزوتراپی پوست میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- مزوتراپی ویتامینی
- مزوتراپی هیدراته
- مزوتراپی ضد پیری
- مزوتراپی PHR
- مزوتراپی PRP
برای اطلاعات بیشتر در مورد هر کدام از این روشها و آشنایی با دستگاهها میتوانید سری به مجله پزشکی درمانکده بزنید و مطالب سایت را دنبال کنید. به علاوه اگر به دنبال بهترین پروفسور متخصص پوست و مو در تهران هستید از بخش پزشکان میتوانید متخصص مورد نظرتان را پیدا کنید.
علت انجام مزوتراپی چیست؟
با توجه به اینکه مزوتراپی میتواند عوارض زیادی داشته باشد به نظر شما علت اصلی انجام آن چیست؟ چرا افراد زیادی تمایل به انجام این روش غیرتهاجمی اما پرخطر دارند؟
همانطور که بالاتر هم اشاره کردیم فواید این روشها نسبت به خطرات آن بیشتر است. اغلب افراد به منظور داشتن موهایی پرپشت و همچنین پوستی بدون چین و چروک به سراغ این روش میروند. به این خاطر که مزوتراپی در مقایسه با روشهای تهاجمی و جراحی عوارض کمتری دارد. همچنین نتیجه کار هم اغلب بهتر است.
دقت کنید مزوتراپی علاوه بر اینکه یک روش زیبایی است، بلکه روشی درمانی است. روشی که از آن میتوان برای درمان بسیاری از بیماریهای پوست و مو کمک گرفت. از درمان شوره سر گرفته تا درمان آکنه و لکههای پوستی.
مزوتراپی چگونه انجام میشود؟
مزوتراپی با توجه به روش انتخابی و همچنین ناحیه مورد نظر مراحل مشخصی دارد. اما به طور کلی فرآیند انجام مزوتراپی به صورت زیر است:
- مشاوره در جلسه مشاوره پزشک و متخصص ابتدا شرایط بیمار و دلیل مراجعه او را بررسی میکند. همچنین بعد از معاینه و انجام آزمایشهای لازم یک روش ایمن و مطمئن برای انجام مزوتراپی انتخاب میشود.
- آمادهسازی پس از مشاوره وقت آن است که فرد را برای انجام مزوتراپی آماده کنند. در مرحله آمادهسازی با توجه به ناحیه مورد نظر(مو یا پوست) ابتدا سطح پوست تمیز میشود. در واقع در این مرحله پوست مو یا صورت را برای تزریق مواد مغذی آماده میکنند.
- تزریق مواد بعد از آماده کردن فرد نوبت به تزریق مواد میرسد. با توجه به روش انتخابی شیوه تزریق و همچنین مواد تزریقی متفاوت هستند.
مراقبت پس از مزوتراپی
به منظور گرفتن بهترین نتیجه پزشکان توصیه میکنند تا مراقبتهای پس از مزوتراپی را جدی بگیرید. بعد از انجام مزوتراپی باید روشهای مراقبتی ویژهای را برای پوست صورت و موها دنبال کنید. البته نگران نباشید، پزشکان بعد از انجام این روش نکات لازم را به شما یادآوری خواهند کرد و همچنین مواد بهداشتی و مراقبتی مورد نیاز را معرفی میکنند.
مزوتراپی مناسب چه کسانی نیست؟
آیا مزوتراپی مناسب همه افراد است؟
با اینکه مزوتراپی روشی غیرتهاجمی است اما مناسب همه افراد نیست. در صورتی که شرایط زیر را دارند به سراغ این روش نروید:
- خانمها در دوران بارداری و شیردهی
- افرادی که به اجزای کامپوزیت حساسیت دارند
- زنانی که در دوران قاعدگی هستند
- افراد مبتلا به مشکلات سیستم غدد درونریز
- افرادی که درگیر تومورهای خوشخیم و بدخیم هستند
- افرادی که عفونتهای زمینهای دارند
- افرادی که دیابت دارند
- افرادی که به دلیل شیمی درمانی موهای خود را از دست دادهاند
- این روش مناسب کودکان نیست
- افرادی که به صورت ذاتی موهایی نازک و کم پشت دارند
- افراد مبتلا به بیماریهای قلبی و عروقی
خطرناکترین عوارض مزوتراپی کداماند؟
با اینکه این روش یک متد درمانی و سلامتی کم خطر است، اما با این حال ممکن است برخی عوارض در انتظار فرد باشند. از شایعترین عوارض مزوتراپی میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
التهاب و عفونت
در صورتی که برای انجام مزوتراپی از دستگاه و تجهیزات استریل استفاده نشود احتمال بروز عفونت و التهاب وجود دارد.
- حساسیت و آلرژی برخی افراد ممکن است به مواد تزریقی واکنشهای آلرژیک از خود نشان دهند.
- ایجاد زخم و اسکار گاهی اوقات به دلیل عفونت شدید و واکنش پوستی ممکن است زخمهای دائمی پدیدار شوند.
- تغییر رنگ پوست تغییر رنگ پوست به دلیل نوع مواد تزریقی ظاهر میشود. پوست ممکن است تیرهتر یا روشنتر شود.
- کبودی صورت کبودی صورت ناشی از آسیب به رگهای خونی است. البته که کبودی با مراقبت از بین میرود.
- خونریزی موضعی خونریزی موضعی هم یکی دیگر از عوارض مزوتراپی است که در محل تزریق مشاهده میشود.
سخن پایانی
مزوتراپی روشی عالی به منظور بهبود سلامت پوست و مو است. به منظور کاهش خطرات و عوارض این روش توصیه میکنیم که به پزشک مطمئن و کاربلد مراجعه کنید. اگر به دنبال متخصص خوب هستید سری به سایت درمانکده بزنید، فرقی نمیکند به دنبال روانپزشک خوب در تهران هستید یا بهترین متخصص پوست و مو. همچنین میتوانید به صورت صوتی، متنی و تصویری از پزشک مورد نظرتان مشاوره دریافت کنید.
انتهای رپرتاژ آگهی