به گزارش ایسنا، شرکت ملی نفت ابوظبی جدیدترین نوآوری خود را معرفی کرد. یک بازوی رباتیک که برای سوختگیری خودرو در پمپ بنزین ظرف چند ثانیه طراحی شده است.
به نقل از آیای، این بازوی رباتیک دریچه بنزین خودرو را باز میکند، درپوش آن را جدا میکند و باک را به شکل دقیق و آسان پر میکند.
این بازوی رباتیک نه تنها باک خودرو را پر میکند، بلکه به لطف بهرهگیری از یک برنامه در وقت افراد نیز صرفهجویی میکند. این برنامه تضمین میکند که دقیقاً مقدار سوخت مورد نیاز خود را دریافت میکنید.
توسعه این بازوی رباتیک بیش از یک سال به طول انجامیده است. این سیستم نه تنها سریع است، بلکه برای سازگار بودن با محیط زیست و به حداقل رساندن خطرات نشت سوخت ایجاد شده است.
این بازوی رباتیک چطور کار میکند؟
وقتی به یکی از پمپهای بنزین ADNOC که به این فناوری مجهز هستند، میرسید، نوع سوخت خود را انتخاب میکنید و روی صفحه لمسی یا برنامه مخصوص آن روی گوشی هوشمند خود انتخاب میکنید.
سپس یک بازوی رباتیک با یک نازل و حسگرهای مناسب اطمینان حاصل میکند که نازل هنگام پمپاژ سوخت به درستی تراز شده است. دوربینها و حسگرها بر این فرآیند نظارت میکنند و در عین حال اطمینان میدهند که همه چیز به درستی و ایمن انجام میشود.
سرانجام هنگامی که سوخترسانی به پایان میرسد، بازوی رباتیک نازل را عقب میکشد و با بستن درب باک و دریچه سوخت، راننده را راهی میکند.
توسعه این بازوی رباتیک بخشی از یک استراتژی پنج ساله است تا اطمینان حاصل شود که خودروها به درستی سوختگیری میکنند.
این فناوری همچنین به عنوان مثال بهرهوری کارگران را افزایش میدهد که به معنای صرف کردن ساعات کمتری در فضای باز در گرما و سرماست. ضمن اینکه برای مشتریان نیز این به معنای انتظار کمتر است.
به گفته مسئولان اماراتی، این فناوری برای اولین بار در خاورمیانه و برای نخستین بار در آب و هوای گرم تابستان آزمایش شده و این گام رو به جلو نشان دهنده تعهد تزلزل ناپذیر ما به تعالی خدمات است. این فناوری برای پشتیبانی از کارکنان موجود، افزایش بهرهوری آنها و کاهش زمان انتظار مشتریان استفاده خواهد شد.
در حال حاضر یک پروژه آزمایشی در ابوظبی در حال انجام است. هدف آن نیز جمعآوری دادهها و اطلاعات است. سپس از این دادهها برای فعال کردن فناوری بازوی رباتیک در سراسر شبکه سوخت رسانی در امارات متحده عربی استفاده میشود.
اماراتیها همچنین اولین تجربه شخصی سازی شده با هوش مصنوعی در منطقه را برای سوختگیری توسعه دادهاند. به لطف این برنامه، دوربینهای هوشمند، خودرو را شناسایی و بررسی میکنند و صفحههای دیجیتال، راننده را برای سوختگیری هدایت میکنند. همه این کارها را میتوان به راحتی از همان پشت فرمان انجام داد و نیازی به ترک خودرو نیست.
مسائل مربوط به سوخت رسانی میتواند شامل چالشهای مختلفی باشد، مانند اینکه سطح بالای ترافیک میتواند منجر به زمان انتظار طولانی در پمپهای بنزین شود. بنابراین پیادهسازی فناوریهای جدید مانند این بازوی رباتیک میتواند کارایی را افزایش دهد و در عین حال نگرانیهای ایمنی را برطرف و رضایت مشتری را فراهم کند.
اماراتیها انتظار دارند این بازوی رباتیک تا پایان سال به طور کامل عملیاتی شود.
این فناوری قرار است در بیش از ۵۰۰ پمپ بنزین مستقر شود و به بیش از ۲۰ میلیون نفر خدماترسانی کند.
انتهای پیام