رضا روشن ضمیر در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: با وجود اینکه میزان بارندگیها از ابتدای سال جاری در این استان تاکنون مناسب بوده و وضعیت مراتع نیز خوب است، پیش بینی میشود درخواست عشایر برای آبرسانی سیار افزایش یابد.
وی افزود: در واقع در سال گذشته عشایر تعداد زیادی از دامهای خود را فروختند اما در سال جاری این افراد دامهای خود را به عنوان دام مولد نگه میدارند در نتیجه مدت زمانی که در مناطق ییلاقی و کوهستانی استان میمانند، زیادتر است در نتیجه تقاضای آنها به آبرسانی سیار بیشتر میشود.
روشن ضمیر ادامه داد: از گذشته آبرسانی سیار در مناطق میانبند و ته چَرها صورت میگرفت و پارسال به علت خشکسالی شدید، آبرسانی سیار به مناطق ییلاقی انجام شد.
وی بیان کرد: میزان آبرسانی سیار انجام شده در سال گذشته ۱۷۵ هزار متر مکعب بوده و برای امسال نیز آمادگی برای آبرسانی سیار وجود دارد.
این مقام مسئول تصریح کرد: این اداره کل دارای ۱۳ دستگاه خودروی تانکر آبرسان است که ۳۰ درصد از این دستگاهها فرسوده است و باید از رده خارج شود.
وی بیان کرد: طی سفر ریاست جمهوری به این استان خرید دستگاههای تانکر آبرسان یکی از مصوبات سفر بوده که از این محل موفق به خرید یک دستگاه شدهایم.
انتهای پیام