تاکید نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان به موضوع توریسم درمانی

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: بیان پیشرفت‌های حوزه سلامت تنها نباید به هفته سلامت یا مناسبت‌های خاص محدود شود بلکه باید در طول سال یک برنامه مستمر وجود داشته باشد تا پیشرفت‌ها اطلاع رسانی شود.

آیت‌الله مصطفی محامی شامگاه شنبه در آئین گرامیداشت فعالان عرصه سلامت ضمن گرامیداشت نام و یاد شهدای مدافع امنیت و شهدای مدافع سلامت عنوان کرد: سلامتی از نعمت‌های مهمی است که وقتی آن را از دست می‌دهیم تازه قدر آن را می‌دانیم.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان بیان کرد: مدافعان سلامت در تامین سلامت تعداد زیادی از بیماران نقش آفرین هستند و تعبیر قرآن کریم این است که: "وَمَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا" زنده کردن یک انسان همانند حیات بخشیدن به کل جامعه و زنده کردن همه انسان‌هاست و در مقابل آن عنوان می‌کند:" مَنْ قَتَلَ نَفْسًا بِغَیْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسَادٍ فِی الْأَرْضِ فَکَأَنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَمِیعًا" اگر یک نفر را بدون وجه از بین ببرد مانند این است که همه مردم را از بین ببرد.

وی ادامه داد: در تفسیر این آیه بزرگان مطالب مختلفی را بیان کرده‌اند یکی اینکه خداوند می‌خواهد اهمیت زندگی بخشیدن به یک فرد را نشان دهد و برخی نیز عنوان کرده‌اند که شما یک نفر را احیا می‌کنید و اگر زنده بماند می‌تواند مبدأ یک نسل باشد.

امام‌جمعه زاهدان تصریح کرد: مردم باید قدردان زحمات مدافعان سلامت باشند و مدافعان سلامت نیز باید قدر خود را بدانند و خداوند متعال را شکرگزار باشند چرا که توفیق گذر عمر در این راه را به آن‌ها داده است.

آیت‌الله محامی اظهار کرد: بیان پیشرفت‌های حوزه سلامت تنها نباید به هفته سلامت یا مناسبت‌های خاص محدود شود بلکه باید در طول سال یک برنامه مستمر وجود داشته باشد تا پیشرفت‌ها اطلاع رسانی شود که در این صورت مایه دلگرمی مردم‌ خواهد بود.

وی اذعان کرد: توسعه کمی و ارتقای کیفی باید مد نظر باشد به گونه‌ای که خدمات حوزه سلامت نقاط مختلف استان را تحت پوشش قرار دهد و هم کیفیت خدمات مطلوب باشد چرا که در نقاطی از استان با این مشکلات و کمبودهایی مواجه هستیم.

وی گفت: گسترش خدمات حوزه سلامت باید مورد توجه قرار گیرد چرا که با توجه به فرصت مرز می‌توانیم توریست درمانی داشته و بیمارانی از کشورهای همسایه را نیز مورد پذیرش قرار دهیم.

وی گفت: مهم این است که ما به هموطن مسلمان خود آرامش خاطر بدهیم که لازمه این کار علم و دانش پزشکی، امکانات و تجهیزات، تامین بیمه و هزینه‌های بیماران و رعایت اخلاق است تا فرد بیمار به غیر از بیماری دغدغه دیگری نداشته باشد.

وی گفت: باید فرد بیمار را عضوی از خانواده خود بدانیم و در حق او عاطفه به خرج دهیم در مواردی مشاهده کرده‌ایم که همراهی عاطفی با بیمار تا چه مقدار روند درمان او را تسریع بخشیده است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۰۸:۱۵
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403020906163
  • خبرنگار :