وحید درکه در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه تولید روغن حیوانی اصیل از دیرباز در اختیار کرمانشاه بوده و ظرفیتهای بسیار زیادی در این حوزه داریم، گفت: متاسفانه آنطور که باید از ظرفیت روغن حیوانی استفاده نشده است.
وی از ویژگیهای روغن حیوانی کرمانشاه یاد کرد که عطر و طعم خاص خود را داشته و بسیار مرغوب است و افزود: تولید این روغن هم توسط عشایر و دامداران و هم توسط برخی تولیدکنندگان به صورت بستهبندی شده انجام میشود.
نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان روغن کرمانشاهی با بیان اینکه چند عامل مهم باعث شده که این برند در معرض خطر قرار گیرد، یکی از مهمترین این موارد را تولید برخی روغنهای بیکیفیت و عرضه آن به عنوان روغن کرمانشاهی دانست که گاهی توسط مردم دیگر استانها خریداری میشود و به برند روغن کرمانشاهی صدمه میزند.
وی عدم ساماندهی تولیدکنندگان و توجه به برندسازی و بستهبندی این محصول را نیز از دیگر مشکلات برشمرد و اظهار کرد: اکنون تنها سه یا چهار تولیدکننده در کرمانشاه روغن حیوانی را به صورت بستهبندی شده عرضه میکنند و مابقی تولید روغن را به صورت سنتی انجام میدهند.
نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان روغن کرمانشاهی از نبود قیمتگذاری مشخص و کارشناسی شده مطابق با کیفیت روغن حیوانی نیز یاد کرد که از یکسو باعث میشود برخی گرانفروشی کنند و از سوی دیگر مردم نیز نمیدانند روغن با کیفیت چه قیمتی دارد تا سراغ روغنهای ارزان قیمت بی کیفیت نروند.
درکه از جالی خالی حمایت از تولیدکنندگان روغن حیوانی نیز خبر داد و اظهار کرد: هرچقدر تولیدکنندگان چه سنتی و چه افرادی که تولیدات بستهبندی شده دارند بیشتر حمایت شوند، میتوانند تولید خود را بیشتر کرده و برند روغن حیوانی کرمانشاه را گسترش دهند.
وی با بیان اینکه اکنون برخی از استانهای دیگر نیز به تولید روغن حیوانی روی آورده اند در حالیکه این روغن از دیرباز در اختیار کرمانشاه بوده، تاکید کرد: اگر اقدامات جدی برای حمایت از روغن حیوانی کرمانشاه صورت نگیرد، استانهای دیگر از ما پیشی خواهند گرفت.
نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان روغن کرمانشاهی معتقد است؛ روغن حیوانی کرمانشاه چنانچه حمایت شود، ظرفیت عظیمی هم برای مصرف داخل کشور و هم صادرات به کشورهای دیگر دارد.
انتهای پیام