حجت الاسلام والمسلمینحبیب الله غفوری، امروز(۸ اردیبهشت) در دیدار با نمایندگان جامعه کارگری و کارفرمایی کرمانشاه به مناسبت بزرگداشت هفته کارگر، با بیان اینکه ایران اسلامی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی از سوی مستکبران عالم تحریم شده و روز به روز هم به تحریمها اضافه میشود، افزود: تنها کشوری هستیم که پرچم استقلال و آزادی را در دنیا بلند کرده و با عزت و اقتدار روی پای خود ایستادهایم و اکنون در بخشهای زیادی به خودکفایی رسیده و به خودمان متکی هستیم.
غفوری با بیان اینکه امروز در عرصههای بسیار پیچیده در دنیا حرف برای گفتن داریم و به رغم تحریمها از قدرتهای اقتصادی منطقه هستیم، ادامه داد: خیلیها یادشان هست که در سال آخر جنگ تحمیلی با کسری بودجه گسترده و تعطیلی بسیاری از صنایع مواجه بودیم، اما با تکیه بر توان داخلی و بدون کمکهای بینالمللی کار را شروع کردیم و به پیشرفتهای خوبی هم رسیدیم.
غفوری در ادامه اشارهای هم به نامگذاری امسال به نام سال «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی مقام معظم رهبری داشت و گفت: برای تحقق شعار سال لازم است مسئولین در هر منطقه و بخش، شهر، شهرستان و استانی با توجه به زیست بوم منطقه و اقتضائات آن پای کار آمده و برای تحقق شعار سال برنامهریزی کاربردی داشته باشند.
وی تاکید کرد: با توجه به موقعیتهای استثنایی استان کرمانشاه در عرصههای مختلف از جمله اقلیم چهار فصل و نیز همجواری با کشور عراق، باید در جهت تحقق شعار سال اقدامات راهبردی در استان انجام شود تا هم نرخ بیکاری استان کاهش یابد و هم اینکه کرمانشاه به عنوان یک استان مرزی بتواند سهم خود را در توسعه کشور ایفا کند.
غفوری اشارهی هم به گلایهمندی تولیدکنندگان از برخی مسئولین استانی و نیز بروکراسی اداری پیچیده داشت و گفت: از ابتدای ورودم به کرمانشاه با تعدادی از تولیدکنندگان مواجه شدهام که مدعی شدهاند برای انجام امورات خود در دستگاههای اجرایی استان با مشکل مواجه میشوند که اصلا پذیرفتنی نیست.
وی با بیان اینکه مانعتراشی سر راه فعالیت تولیدکنندگان به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست، عنوان کرد: اگر فردی در استان برای تولیدکنندگان مشکلی بوجود آورده که روند کار آنها را با چالش مواجه کند، حتما او را به مردم معرفی خواهم کرد.
غفوری در ادامه با اشاره به تفاوت نگاهها به نیروی کار در کشور ما با سایر نقاط دنیا، اظهار کرد: دنیا به نیروی کار و کارگر به عنوان یک ابزار نگاه میکند و تا حدی برای نیروی کار احترام قائل است که منافع نظام سرمایهداری را با خود به همراه داشته باشد که این نگاه در اسلام به هیچ عنوان وجود ندارد. در ایران اسلامی هم به تاسی از آموزههای دین اسلام به جامعه کارگری به عنوان نیرو و اساس کار نگاه میشود و حفظ کرامت انسانی بیش از هرچیز دیگری در اولویت است.
غفوری تاکید کرد: در هیچ جای دیگری در دنیا توجه به کرامت انسانی در حد و اندازهای که در کشور ما برای کار و کارگر وجود دارد، دیده نمیشود و مایه افتخار است که کارفرماها در نشستهای استانی و ملی بیش از اینکه به مسائل مربوط به کارفرمایی ورود کنند، دغدغه کارگران را دارند.
انتهای پیام