به گزارش ایسنا، «محمدحسن حبیبالهزاده» در این ملاقات با قدردانی از تلاشهای موسسه آموزشی اکو در چند سال گذشته در جهت گسترش فعالیتهای موسسه در بین کشورهای عضو اکو، برای مشارکت هر چه بیشتر کشورمان در برنامهها و فعالیتهای آموزشی اکو ابراز آمادگی کرد.
سفیر کشورمان در آنکارا همچنین با اشاره به ظرفیتهای موجود و پیشرفتهای علمی برجسته درجمهوری اسلامی ایران به ویژه در دهههای اخیر در زمینههای گوناگون مانند نانوتکنولوژی، کسب مدالهای متعدد در المپیادهای علمی توسط دانش آموزان و نیز وجود دانشگاههای بسیار معتبر به عنوان بستر لازم برای جذب دانشجویان بینالملل به ویژه از کشورهای عضو اکو، نسبت تقویت همکاریهای آموزشی اعلام آمادگی کرد.
وی همچنین آمادگی کشورمان برای بهرهبرداری بهتر از فرصت ریاست دورهای جمهوری اسلامی ایران بر سازمان اکو در سال ۲۰۲۴ برای تقویت همکاریهای آموزشی را اعلام کرد.
مهمت آکیف، رئیس موسسه آموزشی اکو نیز در این دیدار با اشاره به اقدامات این موسسه در سالهای اخیر در راستای توسعه آموزش در کشورهای عضو اکو، تلاشهای انجام شده برای انطباق فعالیتهای موسسه با نیازهای کشورهای عضو را برشمرد.
رئیس موسسه آموزشی اکو همچنین با اشاره به برخی تجارب موفق کشورمان در حوزه آموزشهای تخصصی از جمله دانشگاه علمی و کاربردی، خواستار تقویت همکاریها با کشورمان در حوزه امور آموزشی شد.
در این دیدار برخی زمینه های همکاری میان موسسه آموزشی اکو و وزارتخانه های آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.
به گزارش ایسنا ، موسسه آموزشی اکو یکی از آژانس های تخصصی سازمان همکاری های اقتصادی(اکو) است که بر اساس تصمیم نشست ماه می ۱۹۹۸ شورای وزیران این سازمان تاسیس شد.
هدف اصلی این موسسه، توسعه همکاریهای علمی و آموزشی بین کشورهای عضو، تقویت زیرساخت های آموزشی و پرورشی وکمک به توسعه اقتصادی اجتماعی و دستیابی کشورهای عضو به اهداف آموزشی و دانشگاهی است.
انتهای پیام