حسن محمدی ادیب ۷ اردیبهشت در دومین جشنواره بینالمللی کوچ عشایر شاهسون مغان گفت: جشنواره کوچ عشایر که یازدهمین دوره آن برای دومین سال متوالی به صورت بینالمللی برگزار شد نشاندهنده و معرفی کننده عظمت و شان جامعه عشایری استان و کشور است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل افزود: علاوه بر عشایر غیور استان اردبیل که به صورت گسترده در این جشنواره حضور دارند، اقوام عشایری استانهای مختلف کشور و میهمانان خارجی نیز در این جشنواره حاضر هستند و ما با مشارکت تمامی دستگاههای اجرایی مرتبط در سطح استان به منظور ایجاد شور و نشاط اجتماعی و معرفی ارزشهای زندگی عشایری این جشنواره را برگزار کردیم.
وی بیان کرد: گردشگری عشایری، صنایعدستی این جامعه و حمایت از آنها اولویت اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل است که در همین راستا اقدامات متفاوتی انجام دادهایم.
محمدی ادیب ادامه داد: آلاچیق عشایر استان اردبیل و مهارت ساخت آن را در فهرست آثار ملی به ثبت رساندهایم و پیشنهاد ثبت جهانی این نماد عشایر استان را نیز به وزارت میراثفرهنگی ارائه کردهایم تا بتوانیم از میراث گرانبهای عشایر استان پاسداری کنیم.
مدیرکل میراثفرهنگی استان اردبیل خاطرنشان کرد: همچنین لباس سنتی زنان عشایر استان اردبیل تحت عنوان «تومان کوینک» و مهارت دوخت آن نیز از دیگر آثار مربوط به جامعه عشایری استان است که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
انتهای پیام