جلال ردادی، رئیس هیأت مدیره این شرکت دانشبنیان در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه این شرکت در ادامه راه بهمنظور تکمیل سبد محصولات خود در حوزه الکتروکاردیوگراف، به تولید دستگاههای سه کاناله، تک کاناله و دوازده کاناله اقدام کرده است، اظهار کرد: همه دستگاهها، مراحل تست بالینی و اخذ مجوز را از ادارهکل تجهیزات پزشکی طی کردهاند و به بازار عرضه شدهاند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین شرکت موفق به اخذ نشان CE برای همه محصولات سبد الکتروکاردیوگراف شده است. علاوهبر این موارد، شرکت موفق به اخذ رضایتمندی بالای ۹۰ درصد مشتریان شده است.
امکان پردازش برخط سیگنالهای نوار قلب فناوری محصول تولید داخل
مدیر عامل این شرکت دانشبنیان درباره فناوری طراحی و ساخت این دستگاههای الکتروکاردیوگراف، توضیح داد: شرکت توانسته در زمینه فنی با پیادهسازی الگوریتمهای نرمافزاری پردازش سیگنال، فیلترهای مناسب سیگنال ECG را در دستگاه پیادهسازی کند که قادرند بهصورت برخط (Online) سیگنال را پردازش کنند.
ردادی با بیان اینکه این دستگاه سیگنال خروجی را با حداقل تغییر، نویز زدایی میکند، ادامه داد: همچنین در مدلهای ۶ کاناله و ۱۲ کاناله، یک الگوریتم پیشرفته جهت اندازهگیری پارامترهای تشخیصی سیگنال ECG و تفسیر آن گنجانده شده که در تشخیص به پزشک متخصص کمک بسزایی میکند و شرکت با گنجاندن نمایشگر رنگی و صفحه لمسی در دستگاهها امکان کاربری آسان دستگاه را فراهم کرده است.
نوآوریهای دستگاه نوار قلب
وی، درباره نوآوری بهکار گرفته شده در این دستگاه گفت: نظر به توسعه روزافزون قابلیتهای جانبی دستگاههای خارجی و لزوم رقابت با آنها، شرکت همواره در حال بروزرسانی دانش فنی خود است. شرکت در حالحاضر بعضی قابلیتهای بهروز دستگاههای خارجی(ارتباط با شبکههای بیمارستانی، ذخیرهسازی دادهها و ارسال به کامپیوتر، اندازهگیری و تفسیر پارامترهای ECG) را به بعضی محصولات اضافه کرده است و در حالحاضر نیز در دستگاه دوازده کاناله خود در حال پیادهسازی بعضی ویژگیها نظیر ارتباط مستقیم با پرینتر لیزری، اضافه کردن فونت فارسی و اضافه کردن خروجی PDF است.
مدیر عامل این شرکت دانشبنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، درباره کیفیت محصولات این شرکت، گفت: در زمینه کیفیت، شرکت با پایش مداوم مشتریان و محصول اقدام به بهبود محصول و ارتقای آن و رفع نواقص احتمالی میکند. نکته جالب در بحث کیفیت محصولات این است که بیش از ۹۰ درصد محصولات فروخته شده توسط شرکت حتی یک بار برای بحث خدمات فروش به شرکت ارجاع داده نشدهاند که این امر نشاندهنده اهتمام شرکت به بحث کیفیت محصول است.
ردادی در خصوص عملکرد دستگاه و قابلیتها و کاربردهای آن، توضیح داد: دستگاه الکتروکاردیوگراف(نوار قلب) بهمنظور ثبت فعالیت الکتریکی قلب استفاده میشود و قادر است با اتصال ۱۰ رشته الکترود به نقاط مشخصی از بدن (دستها، پاها و قفسهسینه)، این فعالیت را در قالب ۱۲ سیگنال مختلف (۶ سیگنال دو قطبی و ۶ سیگنال تک قطبی) روی کاغذ حرارتی یا سایر خروجیها تهیه کند.
وی ادامه داد: خروجی دستگاه الکتروکاردیوگراف برای پزشکان متخصص و اورژانس کاربرد دارد و نخستین قدم در مراجعه جهت تشخیص بیماریهای قلبی، تهیه نوار قلب است. عموماً همه دستگاههای الکتروکاردیوگراف دارای رکوردر حرارتی (مشابه دستگاه فاکس یا پوز فروشگاهی) هستند. دستگاههای الکتروکاردیوگراف در صنعت بر مبنای تعداد کانال خروجی روی کاغذ حرارتی تقسیمبندی میشوند، برای مثال، دستگاه ۶ کاناله، دستگاهی است که حداکثر قادر به ثبت ۶ کانال همزمان روی کاغذ حرارتی است.
قیمت رقابتی محصولات این شرکت دانشبنیان با کیفیتی قابل قبول
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان با بیان اینکه این شرکت در ابتدا تمرکز خود را بر ارائه محصول با کیفیت قابل رقابت با محصولات خارجی قرار داد، افزود: همچنین کوشید از نظر جنبه اقتصادی بر قیمت قابل رقابت با محصولات خارجی و خدمات پس از فروش با قیمت ارزان بهعنوان مزیت رقابتی تأکید کند.
ردادی، گفت: در نتیجه در حالحاضر بیش از ۱۰ هزار دستگاه از محصولات شرکت در سراسر ایران نصب شده است. گواه این امر نیز برنده شدن شرکت در مناقصات متعدد برگزار شده توسط هیئت امنای صرفهجویی ارزی است. شرکت در حالحاضر سالانه حدود ۴۰ درصد نیاز بازار ایران را تأمین میکند. همچنین توانسته بهصورت محدود صادرات به کشورهای عراق و سوریه داشته باشد.
طراحی و ساخت یک نمونه دستگاه نوار قلب برای ویزیت خانگی
وی با بیان اینکه محصولات الکتروکاردیوگراف جهت استفاده در مراکز درمانی پیشبینی شدهاند، چرا که خروجی آنها صرفاً توسط پزشک متخصص قابل تفسیر است، افزود: با این وجود، شرکت به منظور سهولت کار جهت ویزیت خانگی، یکی از محصولات خود یعنی دستگاه الکتروکاردیوگراف تک کاناله را طوری طراحی کرده که بهراحتی توسط پزشک خانواده یا پرسنل اورژانس قابل حمل باشد.
مدیر عامل این شرکت دانشبنیان با بیان اینکه دستگاههای الکتروکاردیوگراف با برند مشهور بیش از ۲۵۰۰ دلار قیمت دارند، افزود: بهعنوان مثال، دستگاه MAC۲۰۰۰ از شرکت GE که یکی از شرکتهای پیشگام در تولید دستگاههای پزشکی است، قیمتی معادل ۳۰۰۰ دلار دارد، در حالیکه این شرکت دانشبنیان توانسته است محصول مشابه را در حدود ۷۰۰ دلار به مشتری عرضه کند. قیمت ارائهشده حتی از قیمت دستگاههای چینی که بعضاً بهطور قاچاق وارد کشور میشوند، کمتر است.
ردادی تصریح کرد: این شرکت دانشبنیان در سال ۱۳۸۶ با هدف ارائه محصولات با کیفیت، قابل رقابت با نمونه خارجی و دارای قیمت مناسب تأسیس شد و فعالیت خود را با واردات لوازم جانبی مانیتور علائم حیاتی و تجهیزات بیهوشی و از سال ۱۳۸۸ تحقیق و توسعه روی دستگاه الکتروکاردیوگراف را آغاز کرد. شرکت در سال ۱۳۹۱ موفق به اخذ جواز ساخت از ادارهکل تجهیزات پزشکی بهعنوان نخستین تولیدکننده مستقل دستگاه الکتروکاردیوگراف ۶ کاناله شد.
انتهای پیام