قدرت اله محمدی در گفتوگو با ایسنا، درباره مقررات تائیدیه ایمنی ساختمانها گفت: سازمان آتشنشانی، موظف است تمام ساختمانهای شهر را از نظر ایمنی مورد بازدید و بررسی قرار دهد. در واقع هر ساختمان جدید برای دریافت پایان کار و سند باید از آتشنشانی، تائیدیه ایمنی دریافت کند. همچنین ساختمانهای قدیمی و به خصوص ساختمانهای عمومی و پرجمعیت نیز توسط تیمهای ویژه مورد بررسی و بازدید حضوری قرار میگیرند.
وی افزود: کارشناسان ایمنی ما از ساختمانها و مراکز مختلف بازرسی به عمل می آوردند و مشکلات ایمنی را آنها را تشخیص میدهند. سپس با ایجاد یک دستورالعمل، نحوه ایمنسازی را به مالکان ساختمانها ارائه می دهند و همچنین پس از رفع نواقص، ساختمانها را دوباره بررسی کرده و برایشان تائیدیه ایمنی صادر می شود.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران با اشاره به مانع تراشی های ایجاد ایمنی در ساختمان ها ادامه داد: مشکل سازمان آتشنشانی از جایی آغاز میشود که متاسفانه برخی مالکان ساختمانهای شخصی یا حتی برخی ارگانهای دولتی، اجازه ورود آتشنشانان را به این مراکز نمیدهند و اینگونه در مسیر ایجاد ایمنی، مانع تراشی میکنند.
محمدی گفت: از آنجایی که در قوانین، سازمان آتشنشانی به عنوان ضابط معرفی نشده است؛ مالکان میتوانند مانع ورود کارشناسان ما شوند و از ایجاد ایمنی طفره بروند. به همین دلیل نیز ما این خواسته خود را برای تغییر در قوانین، در برنامه جامع گنجاندهایم و قرار است به زودی به مجلس ارسال شود.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران ادامه داد: امیدوارم این خواسته ما که به نفع همگان است و باعث افزایش ضریب ایمنی میشود؛ تحقق پیدا کند.
محمدی گفت: در صورت تصویب این قانون، سازمان آتش نشانی برای ورود به ساختمان ها دیگر نیازمند اجازه مالک نخواهد بود و میتواند به عنوان ضابط وارد عمل شده و ساختمان ها را مجبور به اجرای نکات ایمنی کند؛ وگرنه پلمب در انتظار آنها خواهد بود. در واقع این قانون اختیارات آتشنشانی را در برابر ساختمانهای نا ایمن افزایش خواهد داد.
وی همچنین گفت: البته درحال حاضر نیز دستگاه قضایی هماهنگی خوبی درباره ساختمانهای نا ایمن با آتشنشانی دارد.
انتهای پیام