یوسف شعبانی سهشنبه ۴ اردیبهشت در کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری شهرستان بهار، اظهار کرد: تعداد بیمهشدگان اجباری سطح استان همدان در ابتدای سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۴۱ هزار نفر بود که در پایان سال گذشته این تعداد به ۱۴۹ هزار و ۷۰۰ نفر افزایش پیدا کرد.
وی در ادامه با اشاره به ثبت آمار در سامانه رصد تصریح کرد: ۹۱۷ طرح در استان در سامانه رصد قابل بررسی است. ضمن اینکه تمام طرحهای قابل بررسی، باید با تعیین ضربالعجل تعیین تکلیف شود تا در راستیآزمایی دچار مشکل نشویم.
شعبانی همچنین بیان کرد: با توجه به وضعیت شهرستان بهار در حوزه کسبوکار، تزریق تسهیلات در بخش ایجاد توسعه و سرمایه در گردش به شهرستان ضرورت دارد و باید رفت و برگشت تسهیلات در حوزه شهرستان بهار متمرکز باشد تا ظرفیتهای بالقوه به فعلیت برسد.
وی خاطرنشان کرد: شهرستان بهار در جذب اعتبار مشاغل خانگی با پرداخت ۱۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، رتبه دوم استان را در سال گذشته به دست آورد.
شعبانی ادامه داد: اعتبار تسهیلات مشاغل خانگی استان همدان در سال گذشته افزون بر ۱۶۲ میلیارد تومان بود که از این میزان اعتبار افزون بر ۱۱۴ میلیارد تومان آن پرداخت شد.
وی همچنین با اشاره به سیاستگذاری سال جدید گفت: امسال ۲۵ درصد تمام تسهیلات اشتغال در اختیار شهرستانها، باید مختص به فارغالتحصیلان دانشگاهی باشد و ۴۲ درصد پیشرفت اشتغالزایی ما در فضای کسبوکار، با حضور فارغالتحصیلان دانشگاهی انجام شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان اضافه کرد: ایجاد کارگاههای جدید در قالب طرحهای کارفرمایی در راستای اشتغال پایدار و بیمههای اجباری و جهش در فضای کسبوکار در سالجاری در اولویت خواهد بود.
وی ادامه داد: طبق سیاستها، ۲۵ درصد کل تسهیلات باید به حوزه تعاون، تشکیل و توسعه تعاونی و رونق کسبوکار در تعاونیها اختصاص یابد و در این رابطه به روستاهای کانونی در این حوزه توجه ویژه شود ضمن اینکه طبق برنامه هفتم توسعه، در هر سال از برنامه، لحاظ دو درصد پیشرفت تعاونیها ضروری است.
فرماندار شهرستان بهار هم با تأکید بر اهمیت تحقق منویات رهبر انقلاب و تحقق شعار سال گفت: رهبر معظم انقلاب نقشه راه را برای ما مشخص کرده و دستگاههای دولتی وظیفه هموار کردن و تسهیلگری در راستای جهش تولید را بر عهده دارند.
مجتبی فیضاللهی افزود: تعهد اشتغال شهرستان بهار در سال گذشته ۱۶۱۹ نفر بود که ۱۸۳۶ نفر معادل ۱۱۴ درصد آن توسط دستگاههای اجرایی محقق شد.
سهمیه ۱۴۵۸ نفری اشتغال شهرستان بهار در سال ۱۴۰۳
وی سهمیه اشتغال امسال شهرستان بهار را هزار و ۴۵۸ نفر برشمرد و خاطرنشان کرد: داشتن اطلاعات کافی در حوزه اشتغال و کسبوکار میتواند به برنامهریزی دقیق کمک کند و جایگاه شهرستان در بین شهرستانهای دیگر مشخص و موانع و نواقص برطرف شود.
فیضاللهی، سفر ریاست جمهوری در نیمه دوم امسال را محتمل دانست و گفت: با توجه به ظرفیت شهرستان بهار در حوزه کشاورزی و صنعتی، باید طرحهای مدونی را برای طرح در سفر آماده کنیم تا از این محل منتفع شویم.
وی با تأکید بر مشخص شدن سهمیه شهرستان در حوزه اشتغال و تسهیلات یادآور شد: با مشخص شدن سهمیه شهرستان و داشتن آمار میتوان اقدامات و میزان پیشرفت را سنجید و متناسب با داشتهها و ظرفیتها به دنبال جذب اعتبار بود.
فیضاللهی، تشکیل تعاونی توسعه و عمران شهرستان بهار را از اولویتهای امسال برشمرد و گفت: با توجه به اهمیت تشکیل و گسترش تعاونیها و اختصاص ۲۵ درصد از تسهیلات، این مهم در شهرستان بهار نیز پیگیری خواهد شد.
انتهای پیام