سرهنگ همه خانی:

پلیس به دنبال افزایش مشارکت در تامین امنیت است/ افتتاح باشگاه خبرنگاران دانش‌آموز پلیس پایتخت

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از افتتاح باشگاه دانش‌آموزی خبرنگاران پلیس در پایتخت خبر داد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ علی همه‌خانی در مراسم افتتاح باشگاه دانش‌آموزی خبرنگاران پلیس که صبح امروز با حضور شماری از دانش‌آموزان و خبرنگاران نوجوان پلیس پایتخت برگزار شد، گفت: پلیس با تمام اقشار و افراد جامعه در ارتباط است و شاید هیچ دستگاه و نهادی را نتوان پیدا کرد که به اندازه پلیس با مردم در ارتباط باشد. در این میان دانش آموزان بخش بزرگی از جامعه و همچنین بخش اعظمی از پیکره علم و دانش هستند و می‌توانند به عنوان حلقه ارتباطی میان خانواده، مدرسه و جامعه در ماموریت‌ها به پلیس یاری برسانند.

وی ادامه داد: بی شک همگان اذعان داریم که امنیت یکی از ارکان اصلی رونق جوامع در همه عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و حتی فردی است، اما تولید این امنیت امری است بس گران که به جز با مشارکت و همیاری میان پلیس، دستگاه‌های اجتماعی و خصوصا مردم، روی نخواهد داد.

همه‌خانی با اشاره به نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب به نام سال «جهش تولید با مشارکت مردمی»، گفت: این نامگذاری خود تاکیدی است بر لزوم مشارکت مردمی در بخش‌های مختلف جامعه از تولید گرفته تا تعاون و پیشرفت در امور اقتصادی، سیاسی و اجتماعی، که امنیت پایدار نیز یکی از این مسایل مهم است.

معاون اجتماعی پلیس پایتخت در بخش دیگری از اظهارات خود گفت: در دورانی که اطلاع رسانی و آگاهی امری مهم برشمرده می‌شود و عصر، عصر ارتباطات است، نهاد یا ارگانی که از دستیابی به اخبار و اطلاعات دور باشد و جا بماند، فرصتی را برای رشد و تعالی نداشته و از چرخه رشد باز می‌ماند. در این میان دانش آموزان، بخش بزرگی از پیکره علم و دانش‌اند و از آن بیشتر این که می‌توانند در این عصر که ارتباطات و آگاهی حرف اول را در همه زمینه‌ها می‌زند، به عنوان نگاه خارج از گود به جریانات، اتفاقات و حوادث جامعه نگاه کرده و به دور از هرگونه سوگیری این جریانات را به تحلیل بکشند و نتیجه آن را برای جامعه آینده به یادگار بگذارند.

افتتاح باشگاه خبرنگاران دانش‌آموزی پلیس پایتخت

وی ادامه داد: دانش آموزان امروز، مردان و زنانی در آینده می‌شوند که می‌توان با تکیه بر نیروی عظیم آنها، آینده هر جامعه‌ای را ساخت و پیش برد. ارتباط دانش‌آموزان در سه حوزه خانواده، مدرسه و جامعه این پتانسیل را دارد که همچون حلقه ارتباطی میان آنها عمل کرده و با آگاهی از وضعیت این سه بخش اطلاعات را جمع‌آوری و پس از تحلیل به عنوان اخبار صحیح و دانش روزانه به دیگر بخش‌ها منتقل کند. در این میان دانش آموزان خبرنگار پلیس به عنوان سرمایه اجتماعی به بهترین نحو می‌توانند در نقش حلقه اطلاع رسانی و ارتباطی میان ارگان‌ها و نهادها خصوصا پلیس و مردم عمل کرده و مسئولان حوزه امنیت و تامین آرامش را به شهروندان پیوند بزنند.

همه خانی ادامه داد: می دانیم که امنیت و تامین آرامش مردم جامعه بدون مشارکت و همکاری آحاد جامعه که بنیادی‌ترین و زیربنایی ترین آن کانون گرم خانواده است، میسر و ممکن نیست و پلیس همواره سعی در جلب مشارکت و حمایت مردم دارد. بر همین اساس است که پلیس به عنوان حافظ و تثبیت کننده امنیت تلاش دارد با ایجاد ارتباط میان خود و مردم، مشارکت اجتماعی آنان را به دست آورده و این امر محقق نمی‌شود مگر با همیاری و حضور لایه‌های آینده ساز جامعه که همان دانش‌آموزان هستند. این قشر از جامعه که بنابر قول بزرگان جامعه به عنوان آینده سازان این مرز و بوم هستند، با حضور در سطوح عالی مشارکت‌های اجتماعی و برقراری ارتباط میان مسئولان و متولیان امنیت و مردم، به عنوان عنصر ارتباطی و مشارکتی پلیس و جامعه عمل کنند.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ عرصه ارتباطات و اطلاع رسانی را در دنیا، فضایی مهم برشمرد و گفت: از این رو، فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، در راستای تدابیر فرمانده انتظامی کل کشور و با همکاری آموزش و پرورش شهر تهران، با هدف شناسایی و ساماندهی دانش آموزان علاقمند به حرفه خبرنگاری و فعالیت‌های رسانه‌ای، اقدام به افتتاح و تاسیس باشگاه خبرنگاران دانش آموزی کرده تا ضمن زمینه‌سازی برای کاهش جرائم و آسیب‌های اجتماعی بتوانند به پلیس در برقراری تعامل و مشارکت با اقشار مختلف جامعه به پلیس یاری برسانند. خوشبختانه، دانش آموزان، افراد مستعد و با هوشی هستند که در واحدهای خبری محلی و دانش آموزی پا به پای خبرنگاران با سابقه و با دقت نظر و ظرافت در امر خطیر اطلاع رسانی فعالیت داشته باشند و نقطه عطفی برای دستیابی به اهداف عالی کشور باشند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۵:۵۴
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1403020403213
  • خبرنگار : 71431