اکبر منیری در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به ارزش غذایی خوبی که در این محصول وجود دارد و همچنین ظرفیت مناسب قارچ برای استفاده به عنوان یک پروتئین، تولید این محصول از اهمیت زیادی برخوردار است.
وی با بیان اینکه تولید قارچ کسبوکاری است که از بهرهوری بالایی برخوردار است، اضافه کرد: براساس آمارهای موجود برای تولید یک کیلوگرم قارچ به کمتر از ۲۰ لیتر آب نیاز است، با توجه به اینکه تولید قارچ خوراکی در فضای بسته و مدیریتپذیری انجام میشود باعث افزایش تولید در واحد سطح، اشتغالزایی بالا، تولید در تمام فصول سال و گردش سرمایه با توجیه اقتصادی قابل قبول است.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی، وی با اشاره به اینکه در این شهرستان چهار واحد تولید قارچ دکمهای صنعتی و بیش از ۳۰ واحد تولید خانگی فعال وجود دارد، افزود: شهرستان بستان آباد به دلیل آب و هوای خاص خود(تابستانهای خنک و اقلیم مناسب کشت و پرورش قارچ خوراکی) و نزدیکی به مرکز استان و شهرستانهای همجوار از لحاظ بازار مصرف، مناسب تولید قارچ است.
انتهای پیام