به گزارش ایسنا، پس از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط مقاومت فلسطین در هفتم اکتبر ۲۰۲۳، مقامات رژیم صهیونیستی اشتباهات اطلاعاتی و راهبردی زیادی را مرتکب شده و با تحلیلهای نادرست از شرایط، فکر میکردند میتوانند در مدت کوتاهی کار را در غزه یکسره و به اهداف خود دست یابند.
در واقع رژیم صهیونیستی با اشتباهات راهبردی متعدد به نوعی به یک خودکشی ناخواسته دست زده که این اقدام به اختلاف میان آمریکا و اسرائیل و اختلاف در هیات حاکمه رژیم صهیونیستی منجر و شکست هیمنه این رژیم را در ابعاد نظامی و اطلاعاتی در پی داشته است.
«حسین کنعانی مقدم» در گفتوگو با ایسنا در تحلیل خود از شکستهای پی در پی رژیم صهیونیستی با توجه به تحولات منطقه و اشتباهات راهبری این رژیم اظهار داشت: فارغ از این که عملیات وعده صادق در شکست هیمنه رژیم صهیونیستی از نظر نظامی و اطلاعاتی چه اثراتی داشته، همین که طلسم ناپذیری صهیونیستها شکسته شد و در جنگ ارادهها، اراده ملت ایران پیروز شد و توانست از خاک خودش به اهدافی در داخل سرزمینهای اشغالی حمله کند و قلب پایگاه هوایی این رژیم را مورد هدف قرار دهد را میتوان گفت زلزلهای اتفاق افتاده و این استعفاها درون رژیم صهیونیستی پس لرزههایی است که خود را نشان میدهد، بنابراین سقوط نتانیاهو چند گام به جلو رفته و باید شاهد شمارش معکوس اثرات طوفان الاقصی و عملیات وعده صادق باشیم.
دبیر انجمن بینالمللی ضد صهیونیستی همچنین درباره بی اعتمادی به آمریکا در منطقه پس از شکستهای اسرائیل، آن هم در شرایطی که تا این اندازه مورد حمایت قرار داشت؟ گفت: آمریکاییها چه دموکراتها چه جمهوریخواهان امنیت آمریکا و اسرائیل را به یکدیگر گره زدهاند اما دولت بایدن که در شرایط بسیار حساس انتخابات آبان ماه است به نظر میرسد در تلاش است تا صف خود را از اقدامات نتانیاهو جدا کند.
کنعانی مقدم خاطرنشان کرد: در واقع علیرغم اینکه لابی صهیونیست را برای رأی آینده حفظ میکند، نمیخواهد هزینه خطای استراتژیک را آمریکاییها بدهند و دیدیم در قطعنامه ۲۷۲۸ (قطعنامه آتش بس در غزه) نیز رأی ممتنع دادند.
وی ادامه داد: بنابراین شکاف میان نوع تعاملات دولت ائتلافی نتانیاهو با آمریکا خود را نشان میدهد و اینکه آمریکاییها صراحتا اعلام کردند که از اقدامات صهیونیستها حمایت نمیکنیم، نشان دهنده شکاف عمیقتر میان آمریکا و رژیم صهیونیستی است و نتانیاهو و اعضای کابینه هم این را فهمیدهاند.
این کارشناس مسائل فلسطین همچنین درباره نقش اسرائیل در سنتکام اظهار داشت: فرماندهی عملیات در منطقه و تمام عملیات مشترک در اختیار سنتکام است و کاملا اتاق جنگ با حضور افسران اسرائیلی است، گرچه عملیات رژیم صهیونیستی علیه پایگاه هشتم شکاری بیشتر شبیه جوک نظامی بود، اما همه معتقدند که آمریکا، صهیونیستها و سنتکام دیگر دست خودشان را رو کردند و نشان دادند هیچ چیزی برای اقدام علیه ایران ندارند به همین دلیل سنتکام ناتوانی خود را نشان داد و این که قادر نیست اقدامی را وسیع علیه جمهوری اسلامی ایران انجام دهد.
انتهای پیام