قهرمان شاهی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه امسال نیز مانند سنوات گذشته با شروع تدریجی بازار رهن و اجاره نظارت بر مشاورین املاک آغاز شده، افزود: این نظارتها از ابتدای اردیبهشت ماه آغاز شده و به صورت مستمر تا پایان آبان ماه و آخرین موارد جابجایی مستاجران ادامه خواهد داشت و پس از آن نیز به صورت موردی چنانچه گزارشی از تخلف به دست ما برسد، برخورد خواهیم کرد.
وی ادامه داد: این نظارت ها در قالب گشتهای مشترک با همراهی راه و شهرسازی، دادگستری، اتاق اصناف و اداره کل صنعت، معدن و تجارت صورت میگیرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه از مواردی که در این بازرسیها مد نظر قرار میگیرد یاد کرد و رعایت حق کمیسیون مصوب، صدور کد رهگیری، عدم اجاره منازل مسکونی با قیمت نامتعارف و... را از مهمترین این موارد برشمرد.
شاهی خاطرنشان کرد: به علاوه چنانچه مستاجران و مالکان تخلفی را از سوی مشاورین املاک مشاهده کردند، میتوانند از طریق سامانه ۱۳۵ تعزیرات، شکایت خود را به ثبت برسانند.
وی هدف از این نظارتها را جلوگیری از تخلفات و ایجاد التهاب در بازار رهن و اجاره و کمک به شرایط مستاجران اعلام کرد که هر ساله دنبال میشود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه با بیان اینکه سال گذشته نیز در مجموع ۳۴۸ مورد بازرسی از بنگاههای مشاور املاک کرمانشاه صورت گرفت، خاطرنشان کرد: در این بازرسیها برای ۱۶۳ بنگاه مشاور املاک پرونده تشکیل شد و ۱۱۷ واحد محکوم شدند که جریمه آنها بالغ بر ۱۲ میلیارد ریال بود. سه واحد متخلف نیز پلمب شدند.
به گفته شاهی، عمده تخلفات سال گذشته مربوط به عدم رعایت کمیسیون مصوب و همچین سقف افزایش اجاره بها در قراردادها بوده است.
انتهای پیام