رئیس دانشگاه ایلام در این نشست با بیان اینکه هماکنون ۴۰۰ دانشجوی بینالملل در دانشگاه ایلام مشغول تحصیل هستند، اظهار کرد: این دانشجویان در ۸ رشته دکتری تخصصی و ۴۰ رشته کارشناسی ارشد مشغول تحصیل هستند.
دکتر «طاهر علیمحمدی» با ابراز خرسندی از شور و نشاط دانشجویان بینالملل دانشگاه ایلام، گفت: در ۳۰ ماه گذشته به واسطه تلاشهای صورت گرفته شاهد دستاوردها و افتخارات ارزشمندی در سطح دانشگاه ایلام بودهایم، چنانکه در سال گذشته در هجدهمین جشنواره شهید رجایی به لحاظ عملکرد، دانشگاه ایلام رتبه برتر دانشگاههای کشور را کسب کرد و از طرف رئیس جمهور اسلامی ایران مورد تقدیر قرار گرفت که این مهم رویدادی تاریخی و ماندگار است.
رئیس دانشگاه ایلام، تصریح کرد: با تدابیر اتخاذ شده، بستر مناسب برای فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشجویان بینالملل آماده است، لذا شما عزیزان باید با اراده جدی و برنامهریزی منسجم در جهت نیل به اهداف تعیین شده گام بردارید تا در آینده کشور خود تأثیرگذار باشید.
رئیس دانشگاه ایلام خواستار ارتباط مؤثر دانشجویان بینالملل با اساتید گردید و یادآور شد: علاوه بر اهتمام در آموزش و پژوهش نیاز است که در فراگیری و تسلط بر زبان فارسی نیز اهتمام داشته باشید.
علیمحمدی در بخش دیگر سخنان خود به اهمیت یادگیری علم اشاره کرد و گفت: به فرموده امام علی (ع) «اَلعِلمُ سُلطان»، رشد علمی قتدار آفرین است و برعکس رکود علمی زمینه ساز تضعیف یک کشور در برابر دشمنان و رقبا خواهد بود.
رئیس دانشگاه ایلام، اقتدار جهانی کنونی ایران اسلامی را مرهون اموری از جمله توسعه علمی کشور دانست و یادآور شد: با تشکیل نظام مقدس جمهوری اسلامی، با فرامین امامین انقلاب اسلامی جوانان کشور به سمت کسب علم و انجام تحقیقات علمی رهنمون شدند و کشور در صنایع نظامی، هستهای، پزشکی، نانو و بسیاری موارد دیگر در بالاترین سطح پیشرفت قرار گرفت.
علیمحمدی یکی از دلایل ناتوانی آمریکا در مهار انقلاب اسلامی و شکست رژیم اشغالگر قدس در برابر جبهه مقاومت را جهش علمی ایران اسلامی در عرصههای محتلف، از جمله صنایع و تکنولوژی نظامی عنوان کرد و افزود: بعد از حمله رژیم اشغالگر قدس به کنسولگری جمهوری اسلامی در سوریه و شهادت ناجوانمردانه تعدادی از فرماندهان ارشد نظامی، در بامداد یک شنبه ۲۶ فرودین ماه ۱۴۰۳ طبق وعده صادق مقلم معظم رهبری تنبیه این رژیم انجام گرفت و موشک و پهبادهای زیادی به سمت سرزمینهای اشغالی شلیک شد، که این حجم از حمله در تاریخ رژیم جعلی صهیونیستی بینظیر بود.
رئیس دانشگاه ایلام با اشاره به اشتراکات تاریخی، دینی، قومی و فرهنگی دو ملت ایران و عراق، بیان داشت: جمهوری اسلامی ایران آمادگی لازم برای انتقال علوم به کشور دوست و برادر عراق داراست.
در این نشست خانم دکتر شادمان مدیر دفتر همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه ایلام توضیحاتی را در خصوص روند پذیرش دانشجویان بینالملل ارائه کرد و یادآور شد: با برنامهریزی انجام شده انشاءالله در مهر ماه سال جاری شاهد تحصیل تعداد بیشتری دانشجوی بینالمل در دانشگاه ایلام خواهیم بود.
انتهای پیام