مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: پست ۱۳۲ به ۳۳ کیلوولت فرعی شوشتر که برق بخشهای گستردهای از شهرستان شوشتر و روستاهای اطراف آن را تامین میکند برای تامین برق پایدار، بهینهسازی و افزایش ظرفیت داده شد.
علی اسدی با بیان اینکه این پروژه با ارزش سرمایهگذاری ۱۷۶۸ میلیارد ریال انجام شده است، افزود: دو دستگاه ترانس قدیمی موجود در پست هر کدام به ظرفیت ۲۷ مگاولت آمپر تعویض و ۲ دستگاه ترانس جدید به ظرفیت هر کدام ۳۰ مگاولت آمپر مونتاژ و جایگزین آنها شد.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان ادامه داد: یک ترانس ۳۰ مگاولتآمپری موجود در پست نیز با یک ترانس به ظرفیت ۵۰ مگاولت آمپر تعویض شد تا ظرفیت پست فرعی شوشتر از ۱۱۴ مگاولت آمپر به ۱۴۰ مگاولت آمپر افزایش پیدا کند.
اسدی اضافه کرد: علاوه بر نوسازی ترانسها و افزایش ظرفیتی که انجام شد، یک دستگاه ترانسفورماتور زمین، تعویض رلههای مربوطه و تکمیل سیستم حفاظتی به همراه تعویض دو دستگاه بریکر ۱۳۲ کیلوولت قدیمی با بریکرهای جدید و تعویض شش عدد CT ۱۳۲ کیلوولت ورودی ترانسها، در این پست انجام شده است.
وی افزود: احداث فونداسیون برای ترانسهای شماره یک و دو جدید و نیز ترانس زمین، احداث کانال کابل، احداث عملیات ساختمانی دو بی ۳۳ کیلوولت در خروجی ترانس شماره ۴، از دیگر اقدامات انجام شده در پست فرعی شوشتر در شهرستان شوشتر بوده است.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان با بیان اینکه معاونت بهرهبرداری در تلاش است تا شبکه موجود را با بهینهسازی و افزایش ظرفیت آماده ورود به پیک بار کند، بیان کرد: پیش از این نیز پست برق فوق توزیع عبدالخان در شهرستان کرخه و پست برق فرعی ماهشهر افزایش ظرفیت و پست ذخیره گاز بهینهسازی شده است.
شرکت برق منطقهای خوزستان مسئولیت تامین و انتقال برق در ۲ استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را بر عهده دارد.
انتهای پیام