اولین رویداد تربیت مربی هوش مصنوعی در سیستان و بلوچستان برگزار شد

مسئول مرکز استانی سازمان فضای مجازی سراج در سیستان و بلوچستان گفت: اولین رویداد تربیت مربی هوش مصنوعی با رویکرد تولید محتوا و سواد هوش مصنوعی، با همکاری جهاد دانشگاهی استان، در زاهدان برگزار شد.

سعید دهنوی در گفت وگو با ایسنا، افزود: اولین رویداد تربیت مربی هوش مصنوعی با هدف تربیت راهنمایان این عرصه مهم و فرهنگ سازی استفاده صحیح از آن و هم‌چنین جلوگیری از آسیب‌های احتمالی، با حضور ۷۵ نفر از معلمان و مربیان، اساتید دانشگاه و دانشجویان برگزیده که از سراسر سیستان و بلوچستان شرکت کرده بودند، برگزار شد.

وی افزود: در رویداد تربیت مربی هوش مصنوعی علاوه بر سه کلاس آموزش ماهیت هوش مصنوعی، سیر تطور و کاربردهای آن، در چهار کارگاه عملی، موتورهای هوش مصنوعی از جمله "بینگ، دال ای، میدجرنی، کریا و..." معرفی و کار با آنها آموزش داده شد و در ادامه، فراگیران در سه مرحله با تولید فیلم و عکس با هوش مصنوعی به رقابت پرداختند و ۱۴۰ اثر در این رویداد تولید شد.

مسئول مرکز سراج ادامه داد: در کنار کلاس‌ها و کارگاه‌ها، نشست‌های هم افزایی و تجربه نگاری با حضور مهندس مصطفی ضابط کارشناس تبلیغات اینترنتی از آکسفورد انگلستان به عنوان استاد آموزشی، یوسف برادران‌مهر به عنوان دبیر و صادق امیری به عنوان مربی و منتور رویداد برگزار شد.

دهنوی بیان کرد: شرکت کنندگان، بعد از دو مرحله پایش و ارزیابی به این رویداد راه یافته اند که قبل از برگزاری رویداد، پیش‌دوره‌ای مجازی نیز از مباحث مقدماتی هوش مصنوعی برای آنها برگزار شده است.

مسئول مرکز استانی سراج در سیستان و بلوچستان ابزار داشت: در نهایت شرکت کنندگان رویداد بعد از سه مرحله آزمون ( نظری، عملی و ارائه ) وارد مرحله تداوم می شوند و برای آنها هر دو هفته یکبار نشست آموزشی و هم افزا برگزار می شود؛ همچنین برای مرحله تداوم، چهار دوره مجازی هوش مصنوعی و استفاده از اکانت های هوش مصنوعی به صورت رایگان همراه با نمایش بهترین آثار در نمایشگاه هوش مصنوعی در نظر گرفته شده است.

وی خاطر نشان کرد: مربیان برگزیده و موفق در این رویداد، با حمایت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، و هماهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان، به مجامع مختلف از جمله مدارس اعزام می شوند.

دهنوی در پایان ضمن تشکر و قدردانی از مجموعه‌های همراهی‌کننده در برگزاری رویداد تربیت مربی هوش مصنوعی گفت: شایسته است که از  اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان حامی اصلی این رویداد و هم‌چنین جهاد دانشگاهی، دانشگاه سیستان و بلوچستان، اداره کل آموزش و پرورش، پردیس علم و فناوری دانشگاه سیستان و بلوچستان، پارک علم و فناوری و کانون پرورش فکری کودک و نوجوان استان سیستان و بلوچستان که در این مسیر ما را یاری و همراهی کردند، تقدیر به عمل آید.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۰۸:۰۹
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403020301708
  • خبرنگار :