فرشید سنجری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به برپایی کارگاههای آموزشی آشنایی با نحوه اطفای حریق در عرصه های جنگلی و مرتعی در روستاهای استان، اضافه کرد: کارگاههای آموزشی اطفای حریق با اولویت روستاهای دارای پوشش جنگلی بیشتر برگزار خواهد شد و در این کارگاه ها روستاییان آموزش اطفای حریق در عرصه های جنگلی و مرتعی را می بینند.
سنجری ادامه داد: تجربه نشان داده روستائیانی که در دوره های آموزشی اطفای حریق شرکت داشته اند، در مواقع بروز حریق در عرصه های جنگلی و مرتعی استان سریعتر ورود کرده و نمی گذارند دامنه آتش گسترده شود.
جانشین فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه با اشاره به شروع برگزاری کارگاه های آموزش پیشگیری از بروز و اطفای حریق در سطح روستاهای استان، گفت: پیش بینی میشود این آموزشها حدود ۱۰ هزار روستایی استان ارائه شود.
سنجری افزود: سال گذشته در مجموع ۸۲۰۰ نفر از روستائیان استان در کارگاه های آموزشی اطفای حریق شرکت کردند.
وی با بیان اینکه همه ساله از اوایل خرداد تا اوایل آبان شاهد وقوع حریق در عرصه های منابع طبیعی استان هستیم، گفت: امسال با توجه به بارندگی های خوب بهاره و ادامه دار بودن این بارندگی ها احتمالا پوشش مرتعی خوبی در استان داشته باشیم که این موضوع احتمال وقوع حریق در عرصه های منابع طبیعی استان را بالا خواهد برد، لذا باید از همین الان برای مقابله با حریق در منابع طبیعی استان آماده شویم.
سنجری اشارهای هم به حریق های رخ داده در عرصههای منابع طبیعی استان در سال گذشته داشت و گفت: سال گذشته ۵۳ فقره حریق در منابع طبیعی استان رخ داد که در جریان این آتش سوزیها ۱۲۰ هکتار از عرصه های منابع طبیعی استان دچار حریق شد.
انتهای پیام