به گزارش ایسنا، این خبر که توسط نشریه «کوریا اکونومیک دیلی» فاش شد، در حالی منتشر شده که سامسونگ با چالشهای ادامه دار کسب و کار درگیر است. سیاست جدید سامسونگ شامل مدیران و روسای ارشد در واحدهای مختلف این شرکت میشود.
نتایج مالی سامسونگ در سال ۲۰۲۳، مایوس کننده بود و درآمد این شرکت در سه ماهه پایانی سال میلادی گذشته، حدود ۵۱ میلیارد دلار بود که بر مبنای سالانه ۳.۸ درصد کاهش داشت و ۲.۲ درصد کمتر از پیش بینی اولیه تحلیلگران بود.
سامسونگ وارد حالت فوق العاده شد
سود عملیاتی سامسونگ، از این هم بدتر بود و بر مبنای سال به سال، ۳۴.۶ درصد کاهش یافت و به حدود ۲ میلیارد دلار رسید و تراز مالی این شرکت برای کل سال را منفی کرد و به حدود ۱۴.۸۸ تریلیون وون (۱۰.۸ میلیارد دلار) کسری رساند.
یک مدیر سامسونگ به «کوریا اکونومیک دیلی» گفت: با توجه به این که عملکرد واحدهای مهم سامسونگ از جمله سامسونگ الکترونیکس در سال ۲۰۲۳، ضعیفتر از حد انتظار بود، ما هفته کاری شش روزه را برای مدیرانمان معرفی کردیم تا حس بحران را تزریق کنیم و همه تلاشها برای غلبه بر این وضعیت، انجام شود.
این تغییر سیاست احتمالا بخشی از تلاش اقدام سامسونگ برای مقابله با رقابت فزاینده در بازار تراشه است که با رقابت شدید شرکتهایی نظیر اس کی هاینیکس، اینتل و AMD روبروست که در ماههای اخیر، بر ساخت قطعات هوش مصنوعی تاکید کرده اند.
اما سامسونگ در فروش جهانی تلفن هوشمند در سه ماهه اول امسال با کسب سهم بازار ۲۰.۸ درصدی، گوی سبقت را از اپل ربوده است.
روسای ارشد واحدهای مختلف سامسونگ مانند سامسونگ الکترونیکس، سامسونگ اس دی آی و سامسونگ اس دی، موظف هستند یک روز بیشتر در هفته کار کنند اما مدیران رده پایینتر طبق روال همیشه، به پنج روز کار در هفته ادامه میدهند.
بر اساس گزارش تِک رادار، سامسونگ کاملا تاب آور بوده و مارس سال ۲۰۲۳، تنها ۳۰ نفر از کارمندانش را اخراج کرد. در مقابل، بسیاری از رقبای این شرکت کرهای، هزاران نفر را اخراج کرده اند. با این حال اگر دورنمای فعلی همان طور که نشان میدهد، نگران کننده باشد، اوضاع برای این شرکت هم ممکن است فرق کند.
انتهای پیام