هادی ساربان در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه ۲۱ هزار و ۲۰۹ هکتار از اراضی این شهرستان در قالب ۱۰ پلاک در سال ۱۴۰۳ رفع تداخل شده است، افزود: یکی از عمدهترین پروژههای در دستور کار دولت و وزارت جهاد کشاورزی، پروژه رفع تداخلات است.
وی با اشاره به اینکه ورود و پیگیری اختلاف بین کشاورزان و دولت بر سر اراضی کشاورزی در دستور کار قرار گرفته است، عنوان کرد: تثبیت مالکیت اراضی کشاورزی و برنامهریزی و مدیریت عالی دولت بر اراضی کشاورزی از دیگر مزیتهای اجرای این طرح است.
مدیر جهاد کشاورزی مهولات اذعان کرد: در نتیجه این بررسیها، حدود ۱۵ هزار و ۱۵۱ هکتار از اراضی به عنوان مستثنیات و ۶۰۵۷ هکتار بهعنوان اراضی ملی تثبیت شده است.
ساربان گفت: در این کمیسیون پلاکهای معینآباد، گلستان، علویی، جنتآباد، شوراب، فیضآباد، میر ملک، سلطانآباد، کبک آب و کرم آباد پس از اتمام کار کارشناسی و اتخاذ آرا مراحل رفع تداخل آنها به پایان رسید.
مدیر جهاد کشاورزی ضمن ابلاغ رأی صادره کمیسیون رفع تداخلات به اداره منابع طبیعی و آبخیزداری و ثبت اسناد، درخواست اصلاح سوابق، نقشهها و صدور اسناد اراضی کشاورزی را اعلام کردند.
وی در ادامه از نظارت بر مجوزهای صادر شده تغییر کاربری در مهولات خبر داد و گفت: از ۱۶۰ طرح دارای مجوز تغییر کاربری توسط عوامل نظارتی طی سال گذشته بازدید شده است.
مدیر جهاد کشاورزی گفت: صدور مجوزهای تغییر کاربری پس از درخواست متقاضی و طرح در کمیسیون تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری صورت میپذیرد.
وی خاطرنشان کرد: از آنجایی که تغییر کاربری بدون دریافت مجوز از کمیسیون مربوطه تبعات قانونی دارد، متقاضیان تغییر کاربری باید ابتدا درخواست خود را برای اخذ مجوز از طریق سامانه پنجره واحد مدیریت زمین ثبت کنند تا درخواست آنها در کمیسیون مطرح شود.
ساربان با بیان اینکه مجوزهای تغییر کاربری صادر شده توسط کارشناسان امور اراضی به صورت مستمر مورد بررسی و رصد و پایش قرار میگیرد، بررسی میزان پیشرفت فیزیکی و جلوگیری از انحراف از میزان مساحت مجوز را از مهمترین اهداف این بازدیدها برشمرد.
وی افزود: سال گذشته از ۱۶۰ طرح شامل گاوشیری، بره پرواری، کارخانه کود آلی، ترمینال ضبط پسته، گلخانه، خدمات رفاهی، دیوارکشی باغ و خانه کارگری و نگهبانی بازدید صورت گرفت.
انتهای پیام