به گزارش ایسنا، همشهری در تیتر یک خود نوشت: از جاانداختن روایت جعلی رهگیری ۹۹درصدی موشکهای ایرانی که به در بسته خورد تا هراسافکنی برای برخورد و پیگیری منتشرکنندگان تصاویر حمله ایران، فقط چند روز فاصله بود تا شکست صهیونیستها در معرکه رسانهای هویدا شود. در این گزارش بنا داریم تا نگاهی به باخت رژیم موقت صهیونیستی در روایت رهگیری موشکهای ایرانی داشته باشیم.
فقط ۹۹درصد
صبح شنبه، درست چند ساعت پس از عملیات موشکی ایران علیه رژیم صهیونیستی، منابع رسمی در تلآویو آمار عجیبی ارائه کردند.
۹۹درصد: «دانیل هاگاری» سخنگوی ارتش رژیم اسرائیل کمتر از یک روز پس از عملیات موشکی ایران اعلام کرد که ۹۹درصد از حدود ۳۰۰پهپاد و موشک شلیک شده توسط ایران ازسوی دفاع هوایی اسرائیل منهدم شدهاند.
رهگیری همه پهپادها: نه فقط مقامات تلآویو، بلکه حتی آمریکاییها نیز مدعی رهگیری تقریبا کامل همه موشکهای ایران شدند و جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا در اینباره گفت که ما به اسرائیل کمک کردیم تا تقریباً همه پهپادها و موشکهای شلیک شده را رهگیری و منهدم کند.
۹۹درصد یعنی چه؟: همانگونه که بایدن هم گفته است، رهگیری ۹۹درصدی موشکها یعنی رهگیری تقریبا همه موشکها و بهمعنای آن است که فقط ۳موشک ایران به اهدافی در داخل رژیم صهیونیستی اصابت کرده است.
دروغگوی کمحافظه
ضربالمثلی فارسی هست که دروغگو را کمحافظه میداند و این ضربالمثل درباره مقامات امنیتی صهیونیستی هم صادق است.
دم خروس بیرون زد: دم خروس دروغ رهگیری ۹۹درصدی، زمانی بیرون زد که والاستریت ژورنال ۲روز بعد از عملیات موشکی ایران با نقل قول از یک منبع نظامی در ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که تعداد موشکهای ایرانی اصابت کرده ۹عدد بوده نه ۳عدد که از این تعداد ۵موشک بالستیک به پایگاه هوایی «نواتیم» و ۴موشک نیز به پایگاه هوایی رامون در نقب برخورد کرده است.
۹۹درصد به ۹۷درصد رسید: با تأیید اصابت ۹موشک ایرانی در مناطق اشغالی، رهگیری ۹۹درصدی رژیم صهیونیستی و متحدانش در برابر عملیات ایران، به رهگیری ۹۷درصدی کاهش یافت.
رهگیری موشکها، ۸۴ درصد شد
در روزهای پس از عملیات ایران، آمارها و گزارشهای دیگری منتشر شد که حتی درصد رهگیری سامانههای پدافندی در جریان عملیات موشکی ایران را به زیر ۹۰درصد میرساند.
اعتراف خبرنگار اسرائیلی: «تامیر موراگ» خبرنگار کانال ۱۴تلویزیون اسرائیل دوشنبهشب و ۲روز پس از حمله ایران، در پستی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «اینکه گفته شده ۹۹درصد (موشکها و پهپادها) رهگیری شده، دقیق نیست. درصد واقعی خیلی کمتر از این است.»
چندین پایگاه؛ نه ۲پایگاه: همچنین «اور فیالکوف» کارشناس امور نظامی در اسرائیل در گفتوگو با روزنامه معاریو اذعان کرد که ایران ۳ پایگاه در اسرائیل را هدف گرفته، نه ۲پایگاه و این پایگاهها شامل این موارد هستند: پایگاه هوایی نواتیم، پایگاه هوایی رامون و پایگاه راداری هرمون در بلندیهای جولان.
افزایش موشکهای اصابت کرده: با افزوده شدن پایگاه راداری هرمون بهعنوان یکی دیگر از پایگاههایی که گفته شده با ۶موشک ایرانی هدف قرار گرفته، آمار موشکهای رهگیری نشده به ۱۵عدد رسید.
لو رفتن تصویر جنجالی: اگرچه سخنگوی ارتش ادعا کرده بود که هیچ پهپاد و موشکی موفق نشده از سد پدافند بگذرد و وارد پایگاه [راداری] هرمون شود، اما کانال ۱۴عبری در گزارشی با بررسی تصاویر اعلام کرد که پهپاد ایران از سد پدافند عبور و به پایگاه راداری هرمون هم اصابت کرده است. این تصاویر نشان داد که تعداد موشکهای ایرانی به هدف رسیده در مناطق اشغالی حتی بیش از ۱۵عدد است.
رهگیری ۸۴درصدی: روز سهشنبه نیز روزنامه معاریو به نقل از کارشناسان نظامی اسرائیلی اعلام کرد که فقط ۸۴درصد از پرتابهای ایران دفع شده و این آمار اصلا قابل مقایسه با آمار ۹۹درصدی سخنگوی ارتش نیست.
تحریف واقعیت در جنگ روایتها
اینکه اشغالگران درباره رهگیری موشکهای ایرانی به روشنی دروغ گفتند، موضوع عجیبی نیست و تجربه ثابت کرده که تلآویو هیچگاه حقیقت را نمیگوید؛ بهویژه اگر خبرها مربوط به جنگ باشد. درواقع پنهان کردن و تحریف واقعیت، بخش ثابت سیاست رسانهای در ارتش رژیم صهیونیستی است، اما وقتی این رویه با شکست مواجه شد، به تهدید شهروندان روی آوردند.
هشدار رسانهای به صهیونیستها
تلآویو در بیانیهای به ساکنان اراضی اشغالی هشدار داد از انتشارهرگونه عکس، فیلم و گزارش (به هر شکل) در مورد مکانهای آسیبدیده و تعداد قربانیان که به نفع ایران است، خودداری کنند و در آن همچنین اضافه شده بود که درصورت گزارشگیری، پیگیری و اقدامات جدی انجام خواهد شد.
اداره سانسور: سانسور اخبار نظامی در اسرائیل، واحدی در اداره اطلاعات ارتش اسرائیل است که وظیفه انجام سانسور پیشگیرانه در مورد انتشار اطلاعاتی که ممکن است بر امنیت اسرائیل تأثیر بگذارد را بر عهده دارد. این بدنه توسط سانسورکننده ارشد اسرائیل اداره و از سوی وزیر جنگ منصوب میشود. وظیفه این اداره آن است که از انتشار اطلاعات مضر برای اسرائیل در رسانهها جلوگیری کند.
باخت دوباره در جنگ روایتها: با وجود اعمال محدودیت و ممنوعیت انتشار تصاویر مربوط به حملات موشکی ایران، اما گزارشها و تصاویر پراکنده از این حملات منتشر شد؛ ازجمله نمایی از شهر الخلیل در مناطق اشغالی که موشکهای ایرانی یکی پس از دیگری از آسمان آنجا عبور کرده و به اهداف از پیش تعیینشده اصابت میکند. انتشار این تصاویر بار دیگر به شکست تلآویو در جنگ روایتهای این حمله منجر شد. ۶ماه پیش هم صهیونیستها در جریان عملیات ۷اکتبر، در ابتدا اعلام کردند که ۱۲هزار عضو حماس کشته شدهاند، اما بی.بی.سی گزارش داد که این رقم را راستیآزمایی کرده و به ۲جواب متفاوت رسیده است؛ حتی پیش از آن عدد ۶هزار نفر نیز اعلام شده بود. اعلام این آمارهای متناقض باعث شد تا کمتر کسی به آمار ارائه شده از سوی صهیونیستها در جریان جنگ غزه اعتماد داشته باشد.
انتهای پیام