در دانشگاه مادر مطرح شد؛

ضرورت پیوند صنعت با دانشگاه برای دستیابی به مهارت

سرپرست دانشگاه گیلان، با بیان اینکه مهارت آموزی دانشگاهیان به کمک ورود به صنعت ایجاد می‌شود، گفت: ما باید پای صنعت را در دانشگاه باز کنیم و دانشجویان و اعضای هیئت علمی را روانه صنعت کنیم.

دکتر محمد دوستار امروز، ۲۹ فروردین ماه در نشست با اعضای هیئت رئیسیه و رؤسای دانشکده‌های دانشگاه گیلان، تغییر مدیریت در دانشگاه را امری طبیعی دانست و گفت: دوران مدیریت با سرعت طی می‌شود و آنچه به یادگار می‌ماند، عملکرد ماست.

وی افزود: از امروز باید کار جدیدی را در دانشگاه گیلان شروع کرد و فرصت زیادی نیز باقی نمانده و باید عملکردمان را به مردم ارائه دهیم لذا فقط باید کار کنیم و برنامه داشته باشیم بنابراین از کلیه معاونت‌ها و رؤسای دانشکده‌ها می‌خواهم وضعیت موجود و ظرفیت‌ها و چالش‌ها را شناسایی و احصا کنند و برای ارتقاء وضع موجود راهکار ارائه دهند.

سرپرست دانشگاه گیلان با بیان اینکه نباید هزینه‌های پرداخت نشده سال ۱۴۰۲ به سال ۱۴۰۳ منتقل شود، خاطرنشان کرد: ما دانشگاه هستیم و از دانشگاه انتظارات بسیار بالاست و اگر دانشگاه کارکرد اجتماعی نداشته باشد، از محیط حذف می‌شود باید کاری کنیم که محیط را مدیریت کنیم.

دوستار، دانشگاه گیلان را یک دانشگاه مادر دانست و افزود: دانشگاه گیلان هدایت کننده دیگر دانشگاه‌های استان نیز است.

وی با بیان اینکه هر معاونت و هر رئیس دانشکده در حوزه اختیارات خودش همانند رئیس دانشگاه است، عنوان کرد: ما باید پای صنعت را در دانشگاه باز کنیم و دانشجویان و اعضای هیئت علمی را روانه صنعت کنیم.

سرپرست دانشگاه گیلان تاکید کرد: خانواده‌ها از دانشگاه مدرک نمی‌خواهند، بلکه اشتغالزایی برای جوان تحصیل کرده‌شان را طلب می‌کنند که لازمه آن مهارت است.

وی با بیان اینکه مهارت‌آموزی دانشگاهیان به کمک ورود به صنعت ایجاد می‌شود، گفت: باید در کنار مباحث اقتصادی به مباحث فرهنگی که بسیار مهم است نیز بپردازیم و در این راستا از ظرفیت نهاد رهبری در دانشگاه و معاونت فرهنگی و اجتماعی مدد خواهیم گرفت.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ / ۱۵:۳۱
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403012916939
  • خبرنگار :