محسن غلامی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: از ابتدای اجرای این طرح در استان از خرداد ماه سال گذشته، مردم ۱۶۵۰ میلیارد تومان از طریق کالابرگ الکترونیک خرید کالا کردهاند که شامل ۲۷۴ هزار و ۸۵۰ خانوار میشود. برای این میزان خرید کالابرگی از فروشگاههای استان حدود یک میلیون و ۷۰ هزار تراکنش به ثبت رسیده است.
او از شرایط جدید نحوه خرید کالابرگی خبر داد و گفت: فروشگاههایی که مایل به فروش دو قلم کالای روغن و ماکارونی در قالب طرح کالابرگ الکترونیکی هستند، پایانه فروشگاهی خود را به دستگاه بارکدخوان مجهز کنند.
وی بیان کرد: تنها فروشگاههای صنف پروتئینی و فروشگاههایی که صندوق فروشگاهی دارند، مانند فروشگاههای زنجیرهای میتوانند اقدام به عرضه کالابرگی دو قلم کالای گوشت قرمز و مرغ کنند و پس از این برای سایر فروشگاهها و سوپرمارکتهای عرضهکننده خوار و بار، امکان فروش کالابرگی این دو قلم وجود نخواهد داشت.
غلامی افزود: هیچ کاهش اعتباری در مرحله سوم طرح فجرانه که از ۲۰ فروردین آغاز شده و تا ۱۸ اردیبهشت به طول میانجامد، وجود نداشته و مشابه دو مرحله قبل، اعتبار ۲۲۰ هزار تومان به ازای هر فرد خانوار در دهکهای یک تا هفت درآمدی لحاظ شده است.
انتهای پیام