به گزارش ایسنا، عبدالباری عطوان، سردبیر روزنامه رأی الیوم در مقالهای برای این روزنامه نوشت: کسانی که نمیخواهند معجزههای مقاومت فلسطین در چارچوب عملیات طوفان الاقصی و پیروزی مقاومت را در درگیریها علیه رژیم صهیونیستی در نوار غزه باور کنند، همان کسانی هستند که در پیروزی جدیدی که از طریق حمله تاریخی ایران با ۳۶۰ موشک و پهپاد به ۲ پایگاه هوایی در منطقه اشغالی نقب به دست آمده، تردید دارند. اینها همانطور که گفتند رژیم صهیونیستی یک دولت بزرگ منطقهای است که میتواند جنبشهای مقاومت را از بین برده و در ۲ هفته کنترل نوار غزه را در دست بگیرد، بارها در شبکههای اجتماعی تردید خود را نسبت به پاسخ ایران به حمله متجاوزانه اخیر رژیم صهیونیستی به کنسولگری این کشور در دمشق که به شهادت هفت ژنرال ایرانی منجر شد، ابراز کردند.
رهبران ایران و شخص سید علی خامنهای، رهبر انقلاب اسلامی ایران اعلام کردند این کشور پاسخ خواهد داد و صهیونیستها پشیمان خواهند شد.
ابتدا باید به اظهارات مسؤولان ایرانی بپردازیم که گفتند این حمله پاسخ انتقام جویانه به حمله اخیر رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق است و حملهای برای آزادی فلسطین یا ورود به یک جنگ بیپایان با دشمن صهیونیستی نیست و این حمله هدف خود را محقق کرد و تکرار نخواهد شد مگر اینکه رژیم صهیونیستی بخواهد پاسخ متجاوزانهای بدهد.
حتی اگر ایران آمریکا را در جریان موعد حمله قرار داده باشد این نشان دهنده اعتماد به نفس و نترسیدن از رژیم اشغالگر یا آمریکا حامی این رژیم است؛ آمریکایی که فورا تاکید کرد در هرگونه پاسخ انتقام جویانه رژیم صهیونیستی علیه ایران شرکت نخواهد کرد چرا که نمیخواهد در دام اسرائیل بیفتد و وارد یک جنگ منطقهای شکست خورده در خاورمیانه شود آن هم در زمانی که شکستهای این کشور در جنگ اوکراین و احتمال برخورد با چین رو به افزایش است.
عملیات طوفان الاقصی جنبش حماس به اسطوره بازدارندگی اسرائیل پایان داد همانطور که موشکهای ایرانی که پایگاه عین الاسد آمریکا در عراق را در انتقامجویی از ترور شهید سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در اوایل سال ۲۰۲۰ هدف قرار داد، قدرت بازدارندگی آمریکا و هیبت آن به عنوان یک ابرقدرت را از بین برد و مقدمهای را برای تکرار سناریوی فرار عظیم از کابل ایجاد کرد.
همبستگی و همدردی افکار عمومی جهانی با ساکنان نوار غزه به دلیل جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی در این منطقه که منجر به شهادت ۳۴ هزار فلسطینی و زخمی شدن بیش از ۷۶ هزار نفر دیگر و ویرانی ۸۸ درصد منازل غزه شده است، متوقف نخواهد شد. حمله ایران که ۲ پایگاه هوایی رژیم صهیونیستی در نبرد را مورد هدف قرار داد به کشته شدن حتی یک غیرنظامی یا کودک اسرائیلی منجر نشد و این نشان دهنده تفاوت انسانی و اخلاقی بزرگ بین اسرائیل که خود را تنها دولت دموکرات میداند و نماینده غرب در منطقه است و ایران و شاخههای نظامی آن است که آمریکا و غرب بیش از ۴۰ سال است آنها را محاصره کردهاند.
حمله انتقام جویانه ایران مقاومت فلسطین در نوار غزه را تقویت میکند و ضربه قوی به رژیم متجاوز اشغالگر است. این حمله عملا نشان میدهد که غزه تنها نیست و یکی از بزرگترین کشورهای اسلامی از آن حمایت میکند و جرأت پاسخ به رژیم اشغالگر و ادب کردن آن را دارد. اینجا نباید این مساله را فراموش کنیم که ایران تنها کشوری است که از مقاومت فلسطین در نوار غزه حمایت میکند در حالیکه تمام کشورهای عربی به جز سوریه حتی یک گلوله را برای حمایت از این مقاومت ارسال نکردند.
این پایداری فلسطین و مقاومت جسورانه در نوار غزه و حمله اخیر ایران، یک تحول استراتژیک ریشهای در پرونده نزاع اعراب و رژیم صهیونیستی است و تمام معادلههای قدرت را برای اولین بار از ۷۵ سال از اشغال و غفلت کشورهای عربی و اسلامی به نفع محور مقاومت تغییر میدهد.
هرگونه پاسخ نظامی رژیم صهیونیستی به حمله اخیر ایران احتمالا آغاز پایان رژیم اشغالگر است چرا که غافلگیریهای بزرگی در انتظار بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و شهرک نشینانش است و پاسخ جدید چندین برابر قویتر از پاسخ اخیر خواهد بود. رژیم اشغالگر اسرائیل و ارتش و سازمان اطلاعات آن که در شکست گروهی به نام حماس و دیگر گروههای فلسطینی مثل جهاد اسلامی و گردانهای المجاهدین در جنگی گسترده در طول ۶ ماه با حمایت مستقیم آمریکا شکست خوردند آیا میتوانند ابرقدرت منطقهای مثل ایران را شکست دهند؟
جواب این سوال روی دیوار جبهههای جنگ در غزه نوشته شده است و به زودی در شهر رفح نوشته میشود؛ شهری که نتانیاهو از ورود به جنگ آن به دلیل ترس و نگرانی فرار میکند.
انتهای پیام