جشنواره طبخ ماهی قزل‌آلا در ماهنشان برگزار می‌شود

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان زنجان گفت: سومین جشنواره طبخ ماهی قزل‌آلا در قلعه تاریخی بهستان شهرستان ماهنشان برگزار خواهد شد.

سیدسعید صفوی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه شهرستان ماهنشان یکی از قطب‌ها و پایگاه‌های مهم تولید ماهی قزل‌آلا در استان زنجان است و سهم قابل توجهی از تولید سالانه در این استان دارد، اظهار کرد: به‌دلیل ترویج مصرف آبزیان و آشنایی با مزایای استفاده از ماهی در سبد غذایی خانوارهای ایرانی و استقبال گسترده گردشگران از نخستین دوره، سومین جشنواره طبخ ماهی قزل‌آلا در قلعه تاریخی بهستان شهرستان ماهنشان ۳۰ و ۳۱ فروردین‌ ماه برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه طبخ ماهی قزل‌آلا در تقویم رویدادهای گردشگری کشوری و در مقیاس استانی ثبت شده است، گفت: با توجه به اینکه در شهرستان ماهنشان حدود ۱۰۰۰ مزرعه پرورش ماهی وجود دارد، به‌عنوان یکی از ظرفیت‌های بزرگ اقتصادی و گردشگری در استان و کشور در کنار سایر ظرفیت‌های کم‌نظیر استان شناخته می‌شود. امیدواریم بتوانیم این جشنواره را در سطح کشوری برگزار کنیم.

او ادامه داد: برگزاری جشنواره طبخ ماهی قزل‌آلا گویای اهتمام مسؤولان در افزایش تولید محصولات آبزی‌پروری و از سوی دیگر، گویای فرهنگ‌سازی مناسب برای استفاده بیشتر از وعده غذایی ماهی بر سر سفره‌های مردم است.

صفوی بیان کرد: شرکت‌کنندگان سومین جشنواره طبخ ماهی قزل‌آلا این‌بار در قلعه تاریخی بهستان ماهنشان در بخش پخت ماهی با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت و به نفرات برتر براساس داوری جوایزی اهدا خواهد شد. در این جشنواره برنامه‌هایی از جمله فروش، پخت ماهی با هدف ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و برنامه‌های شاد و متنوعی تدارک دیده شده است.

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان زنجان افزود: نخستین جشنواره طبخ ماهی در ماهنشان ۱۲ اسفند سال ۱۴۰۱ و دومین جشنواره ۲۸ اردیبهشت‌ ماه سال گذشته در کنار شهر دندی شهرستان ماهنشان و با حضور مقامات دولتی، مردم بومی و گردشگران برگزار شد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۷ فروردین ۱۴۰۳ / ۱۲:۱۰
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1403012714792
  • خبرنگار : 50163