رئیس دانشگاه خبر داد

درآمد اختصاصی دانشگاه کردستان به ۵۴ میلیارد تومان رسید

رئیس دانشگاه کردستان تصریح کرد: بودجه دانشگاه در سال ۱۴۰۲، در حدود ۳۵/۶۱ درصد افزایش داشته و به ۴۲۳ میلیارد تومان ارتقا پیدا کرد و در نهایت به ۴۳۶ میلیارد تومان رسید و درآمد اختصاصی نیز به ۵۴ میلیارد تومان افزایش یافت.

دکتر حامد قادرزاده امروز دوشنبه (۲۷ فروردین) در جلسه گزارش عملکرد سال ۱۴۰۲ و اعلام برنامه‌های دانشگاه در سال جدید که در تالار مولوی دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار کرد: وزارتخانه بر برنامه راهبردی سازمانی و تبیین بهره‌وری در «عتف» تاکید داشته و نیز همکاران و روسای دانشکده‌ها و مدیران دانشگاه با ارائه پیشنهادات و راهکارها و سپس اصلاح و ویرایش این برنامه‌ها موجب خواهند شد که مصوبه‌های آتی بر اساس برنامه راهبردی طراحی شود.

رئیس دانشگاه کردستان تصریح کرد: بودجه دانشگاه در سال ۱۴۰۲، در حدود ۳۵/۶۱ درصد افزایش داشته و به ۴۲۳ میلیارد تومان ارتقا پیدا کرد و در نهایت به ۴۳۶ میلیارد تومان رسید و درآمد اختصاصی نیز به ۵۴ میلیارد تومان افزایش یافت.
وی افزود: دانشگاه کردستان در بحث بودجه جزو هفت دانشگاه نخست کشور بوده و به ۵۸۸/۷ میلیارد تومان در بحث هزینه‌ای رسیده‌ایم و پیش‌بینی می‌شود با احتساب تملک دارایی و درآمد اختصاصی این رقم افزایش یابد.

دکتر قادرزاده در ادامه نیز متذکر شد: در حوزه آموزشی تلاش‌های بسیاری صورت گرفته و رشته‌های کارشناسی از جمله فلسفه و مهندسی انرژی و صنایع دانشکده قروه و فرش در دانشکده بیجار و همچنین کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث، حقوق بین‌الملل و رفتارحرکتی گرایش رشد حرکتی تاسیس شده و در دکتری زبان و ادبیات انگلیسی، اقتصاد کشاورزی، علوم مهندسی باغبانی گرایش اصلاح و بیوتکنولوژی، علوم اقتصادی گرایش توسعه اقتصادی تاسیس شدند.

وی همچنین بیان کرد: بنا به ضرورتی که وجود دارد و با توجه به رسالت دانشگاه، آموزش باید به درستی انجام شود و یکی از مهمترین نکات در بحث آموزش حضور در کلاس بوده که خوشبختانه حضور و غیابها به صورت الکترونیکی ثبت شده و از اساتید تشکر ویژه را داریم.

دکتر قادرزاده عنوان کرد: گرنت‌های آموزشی در حدود ۲ برابر و نیم افزایش یافته و همچنین در بخش اجتماعی و فرهنگی، انجمن‌های علمی در ۱۴۰۲، حدود ۷۲ انجمن علمی و نشریات علمی نیز به ۵۰ عدد رسیده و نشریات چاپ شده نیز ۳۵ عدد افزایش یافته است.

وی خاطرنشان کرد: براساس ارزیابی‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال ۱۴۰۲، در حوزه پژوهشی ۴ مجله دانشگاه رتبه «الف» دریافت کرده و در حوزه پژوهشگران پسادکترا نیز، ۲۴ نفر جذب داشته‌ایم.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۷ فروردین ۱۴۰۳ / ۰۹:۲۲
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1403012714536
  • خبرنگار : 50130