سیروس نوروزی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به رشد قابل توجه جوجهریزی در واحدهای تولید مرغ استان کرمانشاه در سال گذشته، گفت: میزان جوجهریزی در واحدهای تولید مرغ استان در سال گذشته نسبت به سال ماقبل آن رشد ۳۲.۳ درصدی داشته و استان کرمانشاه رتبه پنجم کشور را از حیث افزایش جوجهریزی در سالنهای تولید مرغ در کشور در سال ۱۴۰۲ به خود اختصاص داد.
نوروزی افزود: در حالی که سال ۱۴۰۱ در مجموع حدود ۲۴ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه جوجهریزی در سالنهای تولید مرغ استان صورت گرفته بود، این آمار در سال ۱۴۰۲ به بیش از ۳۲ میلیون و ۵۶۰ هزار قطعه رسید.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه اشارهای هم به افزایش ۵۲ درصدی جوجهریزی صورت گرفته در سالنهای تولید مرغ استان در فروردین امسال در مقایسه با فروردین سال گذشته داشت و گفت: فروردین امسال شاهد جوجهریزی ۱.۴ میلیون قطعهای در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان هستیم.
وی در ادامه با اشاره به برنامهریزی برای تسهیل صادرات مرغ از استان کرمانشاه به کشور عراق و به طور خاص به اقلیم کردستان عراق، گفت: توجه به صادرات مرغ زمینه ساز توسعه و رونق صنعت مرغداری در استان کرمانشاه خواهد شد. کرمانشاه به دلیل هممرز بودن با کشور عراق و نیز فاصله مسافتی کم با اقلیم کردستان عراق ظرفیت های خیلی خوبی برای صادرات مرغ دارد که تاکنون مغفول مانده است.
نوروزی با بیان اینکه هیچ مشکلی برای صادرات مرغ با استانداردهای لازم به کشور عراق نداریم، افزود: سردخانههای مخصوص کشتار صادرات محور در استان وجود دارد و امکان صادرات مرغ منجمد را هم به کشور عراق داریم.
وی افزود: گرچه اولویت ما، تامین مرغ مورد نیاز مردم استان و استانهای داخلی است، اما محدودیتی هم برای صادرات مرغ به کشور عراق نداریم.
وی یادآور شد: هماکنون امکان صادرات مرغ از مرزهای استان کرمانشاه به کشور عراق وجود دارد و سال گذشته نیز مواردی از صادرات مرغ دیگر استان ها از طریق مرزهای استان کرمانشاه را به کشور عراق داشتیم، اما تاکنون هیچ صادراتی از تولیدات استان به کشور عراق نداشته ایم.
نوروزی در ادامه با بیان اینکه به دنبال توسعه واحدهای پرورش مرغ گوشتی در استان هستیم، گفت: بدون هیچ محدودیتی هرگونه طرح توسعه و احداث واحدهای پرورش مرغ گوشتی در استان پذیرفته می شود و ضمن تسهیلگری در صدور مجوز برای متقاضیان، تسهیلات بانکی با شرایط ویژه نیز در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.
نوروزی اشاره ای هم به تولیدات مرغ استان کرمانشاه داشت و گفت: روزانه به طور متوسط ۲۵۰ تن مرغ در استان کرمانشاه تولید می شود، در حالی که نیاز روزانه استان به مرغ بین ۱۴۰ تا ۱۵۰ تن است و به طور متوسط روزانه حدود ۷۰ تن مازاد تولید مرغ در استان داریم.
نوروزی گفت: استان کرمانشاه ۵۵۵ واحد مرغ گوشتی با ظرفیت جوجهریزی حدود ۱۰ میلیون قطعه با تولید سالانه ۷۰ هزار تن گوشت مرغ دارد.
انتهای پیام