به گزارش ایسنا، محمد پورکاظمی، دبیر علمی ششمین کنگره بینالمللی و هجدهمین کنگره ملی ژنتیک در نشست خبری امروز، گفت: ۳ شاخه هوش مصنوعی، بیوتکنولوژی و کوانتوم، سه علم تحولزای آینده هستند و بیوتکنولوژی نیز فرزند ژنتیک به شمار میرود.
وی با اشاره به برگزاری این رویداد در روزهای ۴ تا ۶ خرداد ماه سال جاری، اظهار کرد: این رویداد که در محل دانشگاه شهید بهشتی برگزار میشود، در سال جاری با شعار «ژنتیک برای سلامت، امنیت غذایی، نیاز آنی و ضرورت آتی» در دانشگاه شهید بهشتی برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه تاکنون ۱۵۳۰ نفر برای حضور در این کنگره ثبت نام کردهاند، خاطرنشان کرد: در بخش ژنتیک انسانی ۳۷۹ مقاله، ژنتیک گیاهی ۱۸۲ مقاله، ژنتیک جانوری؛ دام، طیور و آبزیان ۱۷۳ مقاله، ژنتیک ریزسازوارهها ۱۲۳ مقاله، بانک ژن ۲۰ مقاله و ملاحظات انسانی و ایمنی زیستی ۱۰ مقاله ارسال شده است.
پورکاظمی ادامه داد: در کنار بخش سخنرانی، صاحبنظران بینالمللی به صورت آنلاین و حضوری حاضر خواهند شد.
دبیر علمی این کنگره، ایدهبازار را از دیگر بخشهای این رویداد نام برد و یادآور شد: هدف این بخش حمایت از ایدههای برتر است؛ از این رو فناوران تا ۱۸ اردیبهشت ماه امسال فرصت دارند تا ایدههای خود را به دبیرخانه کنگره ارسال کنند.
وی یادآور شد: طرحهای منتخب در روزهای برگزاری کنگره در برابر داوران از سوی صاحبان ایده ارائه میشود و از یهترین ایدههای کاربردی و مؤثر تقدیر خواهد شد. در این بخش از ۳ ایده تقدیر میشود.
به گفته پورکاظمی، در بخش ایدهبازار فناوران تا ۲۰ اردیبهشت ماه مهلت دارند تا ایدههای خود را به دبیر خانه ارسال کنند.
دبیر علمی ششمین کنگره بینالمللی و هجدهمین کنگره ملی ژنتیک، نمایشگاه تخصصی را از دیگر بخشهای جنبی این رویداد ذکر کرد و گفت: در بخش نمایشگاهی نیز شرکتهای برتر در این حوزه دستاوردهای خود را به نمایش میگذارند.
انتهای پیام