به گزارش ایسنا، وزارت دفاع آلمان اخیرا قصد خودش را برای ارسال یک سامانه دفاع هوایی پاتریوت دیگر برای کییف تایید کرد. «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین در پستی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد «گفتگوی تلفنی مهم و ثمربخش» با اولاف شولتس، صدر اعظم آلمان داشته و از او از بابت تصمیمش در ادامه حمایت تسلیحاتی از کییف تشکر کرد.
در ماههای اخیر به دنبال تداوم پیشرویها و فتوحات روسیه در جنگ اوکراین کمکهای نظامی غرب به این کشور رو به تضعیف گذاشته و زلنسکی با اشاره به کمک اخیر آلمان درخواست کرد کشورهای دیگر هم به کییف کمک کنند.
او در این پست خود با اشاره به برگزاری کنفرانسی با موضوع بازسازی اوکراین که در برلین برنامهریزی شده است، نوشت: «من از اولاف شولتس به خاطر رهبری او تشکر میکنم. این یک حرکت حقیقی در راستای حمایت کردن در زمانی حیاتی است. من از همه کشورهای شریک ما میخواهم همین کار را انجام دهند.»
در تحولی دیگر آمریکا و انگلیس اعلام کردند محدودیتهایی بر تجارت فلزات روسیه از جمله آلومینیوم، مس و نیکل در بازارهای بورس جهانی فلزات و مشتقات وضع کردهاند.
«جنت یلن»، وزیر خزانه داری آمریکا ادعا کرد این محدودیتها درآمدهای روسیه در جریان جنگ فعلی اوکراین را «هدف قرار میدهد.»
«جرمی هانت»، وزیر خزانهداری انگلیس مدعی شد: «انگلیس زمانی که در کنار متحدانش اقدام کند به بهترین شامل میتواند برنامههای ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه برای جنگ را غیرفعال کند.»
گروه اقتصادی هفت ماه فوریه گذشته روسیه را تهدید به «کاستن از درآمدهای حاصل از فلزات» کرد.
آمریکا و انگلیس پیشتر اقدام به تحریم روسیه در حوزه تجارت طلا، گاز و الماس کرده بودند.
یورونیوز همچنین گزارش داد دولت آمریکا در یک ارزیابی مدعی شده چین در حال تشدید تامین تجهیزات ماشینی، میکروالکترونیک و فن آوریهای دیگر که قابل استفاده در تسلیحات هستند برای روسیه است.
در سال ۲۰۲۳ دو مقام ارشد دولت جو بایدن ادعا کرده بودند چین تامینکننده حدود ۹۰ درصد تجهیزات میکروالکترونیک روسیه است و از این تجهیزات برای ساخت موشک، تانک و هواپیماهای نظامی استفاده میکند.
این مقامها همچنین ادعا کردند یافتههای اطلاعاتی به آمریکا نشان دادهاند چین از طریق ارائه اطلاعات تصویربرداریهای خود به روسیه در جنگ اوکراین کمک میکند.
انتهای پیام