سعید بهشتیراد در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه اقدامات لازم برای حضور هموطنانمان در ارتفاعات بازی دراز شهرستان سرپلذهاب به مناسبت سالروز عملیات بازی دراز انجام شده، اظهار کرد: یادواره شهدای عملیات بازی دراز و برنامه صعود سراسری به این ارتفاعات و مراسم افتتاحیه اردوهای راهیان نور کشور، طی روزهای پنجشنبه و جمعه (۱۳ و ۱۴ اردیبهشت) در شهرستان سرپلذهاب استان کرمانشاه برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه یادواره سرلشگر خلبان شهید علی اکبر شیرودی در محل یادمان این شهید عصر روز ۱۳ اردیبهشت برگزار خواهد شد، گفت: در ادامه این روز و بعد از اقامه نماز مغرب و عشا یادواره شهدای عملیات غرورآفرین بازیدراز در جوار بقعه احمدبن اسحق برگزار خواهد شد و صعود گروهی هموطنانمان به ارتفاعات بازی دراز را هم صبح روز ۱۴ اردیبهشت خواهیم داشت.
معاون هماهنگ کننده سپاه نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه با بیان اینکه همه ساله آغاز سال راهیان نور کشور با برگزاری ویژه برنامه سالروز عملیات بازی دراز در استان کرمانشاه آغاز میشود، عنوان کرد: برآورد می شود امسال شاهد صعود ۵۰ هزار نفری هموطنانمان به ارتفاعات بازی دراز در سالروز این عملیات سرنوشت ساز باشیم.
بهشتی راد افزود: سال گذشته صعود بیش از ۴۰ هزار نفری هموطنانمان به ارتفاعات بازی دراز در سالروز عملیات بازی دراز و آغاز سال راهیان نور کشور را شاهد بودیم.
وی در ادامه از عملیات بازی دراز به عنوان یکی از مهمترین عملیاتهای دوران دفاع مقدس یاد کرد و افزود: در جریان عملیات بازی دراز قسمتهای مهمی از ارتفاعات بازی دراز از دشمن پس گرفته شد.
وی با اشاره به نقش مهم ارتفاعات بازی دراز در تامین امنیت منطقه در دوران دفاع مقدس، گفت: در دوران دفاع مقدس در مقطعی عراق توپخانه سنگین روی ارتفاعات بازی دراز مستقر کرده بود که پیروزی در عملیات بازی دراز بعد از اجرای چندین عملیات ناموفق و بازپس گیری ارتفاعات بازی دراز در جریان عملیاتی به همین نام در واقع نقطه شروع پیروزی های رزمندگان بر دشمن بعثی بود.
بهشتی راد افزود: در عملیات بازیدراز ضمن انهدام تیپ سه پیاده کوهستان و وارد نمودن تلفات به تیپ ۲۲ کوهستانی دشمن، بیش از ۱۵۰۰ نفر از نیروهای تحت امر صدام کشته و زخمی شده و تعداد زیادی از آنها به اسارت درآمدند.
عملیات بازیدراز اردیبهشت ۱۳۶۰ با همکاری مشترک ارتش و سپاه و با هدف بازپس گیری ارتفاعات بازی دراز از رژیم بعث صدام طراحی و اجرا شد. در جریان این عملیات مهم «علی اکبر شیرودی» خلبان برجسته و «حسین ادبیان» فرمانده شجاع گردان تکاور مالک اشتر به مقام شامخ شهادت نائل آمدند.
انتهای پیام