زیبا دیندارلو، عضو اتحادیه جنش عدالتخواه دانشجویی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به دیدار مقام معظم رهبری با دانشجویان اظهار کرد: مسئله دیدار مقام معظم رهبری با دانشجویان یک دیدار معمولی نیست، مسئله مخاطب مستقیم و صریح با شخص یک مملکت است، در واقع یک فرصت بیبدیل و ارزشمند دیداری که بهواقع بر مبنای نامه ۵۳ نهجالبلاغه است. دیداری که نمایندگان تشکلهای دانشجویی امکان پرسشگری و ارائه تحلیل از فضای کلی جامعه خدمت آقا دارند امکانی که در بین سایر اقشار و مردم به این سبک و سیاق دیده نمیشود طلاب، معلمان، کشاورزان و.. که البته باید این امکان مهیا شود.
عضو اتحادیه جنش عدالتخواه دانشجویی تصریح کرد: در واقع این امکان، اهمیت و فرصت، تحلیل بدنه و پایینترین بخش جامعه را به سمع و نظر مقام معظم رهبری خواهند رساند، پاسخهای آقا و بعضاً سکوت، عتاب و.. ایشان ناظر به تحلیل و سؤالات و چالشها مطرح شده، خود نشاندهنده و هدایتگر تشکل دانشجویی خواهد بود. ارائه طرحی کلی از جامعه و نوع واکنش مقام معظم رهبری دستور کلی و چشمانداز آتی تشکل را رقم خواهد زد
به گفته وی؛ کنشگری جریان دانشجویی دو بعد دارد، در چند سال اخیر برخی مجموعههای دانشجویی، دغدغهها، فعالیتها و مسائل کف جامعه رو پیگیری میکردند که طبعاً به پشتوانه نظریه شهید بهشتی است که دانشجو مؤذن مسائل و چالشهای جامعه است.
دیندارلو عنوان کرد: از طرفی مجموعههایی که کنشگریهای آنها رو در چارچوب و در محدوده فضای دانشگاه و دانشجویی تعریف کرده و صرفاً صنفی و با این مقوله برخورد میکنند، اما هنر رعایت توازن است.
عضو اتحادیه جنش عدالتخواه دانشجویی بیان کرد: تشکلهای دانشجویی باید به جهت گفتمانسازی و ترویج و توسعه گفتمان انقلاب، هم تربیت و رشد و تقویت نیروی متعهد و جوان انقلابی هم در عرصه دانشگاهی کنشگری و فعالیت و تمرکز داشته باشد، بی شک حرف حق، بر جان و روح تشنه و حقطلب جوان مینشیند و این فرصتی است که جریان دانشجویی نباید از آن غافل شود.
وی افزود: طبعاً رشد و تربیت در تشکلهای دانشجویی از مهمترین اهداف اصلی شکلگیری یک مجموعه یا تشکل است. حل یک مسئله و مشکل بدون نگاه بلندمدت و در حالتی که منجر به تربیت نیرو نشود، این زنجیره امتداد پیدا نمیکند. بعضاً در تشکلهای دانشجویی اصالت بر حل مسئله یا برگزاری یک برنامه میشود و نگاه تربیتی و ترویجی گفتمان وجود ندارد، و این مسئله بسیار آسیبزننده به خود جریان خواهد بود.
دیندارلو با اشاره به مفهوم عدالت در گفتمان رهبری بیان کرد: در همین چندماهه اخیر نیز آقا از عقبماندگی در بحث عدالت سخن گفتند و این حرف تازهای نیست. ناظر به مجلس، ناظر به دولت مدام تأکید بر ایجاد پیوست عدالت بر طرحها و برنامهها داشتند، قطعاً این به معنای عقبماندگی محض در عدالت نیست به این معناست که میزان پیشرفت در عدالت، در حد توقع ما از جمهوری اسلامی و ظرفیتی که این کشور و قانون اساسی و مبانی و ایدئولوژی که وجود دارد، نیست و باید بیشتر شود.
وی افزود: پس تأکید رهبر انقلاب حرف تازهای نبوده و این غیرطبیعی جلوهکردن سخن آقا بر این علت است که بعضاً نگاههای متحجرانه، دگم و عقیم برخی از منبریون و اساتید و برخی نگاههای موجود در جریان دانشجویی باعث شکلگیری این علامت سؤال شده است.
عضو اتحادیه جنش عدالتخواه دانشجویی بیان کرد: مشخصاً بر مبنای آیه شریفه «لیقوم الناس بالقسط» اساساً رسالت پیامبران و بیان قرآن، قیام مردم به قسط بوده است؛ یعنی رسیدن به عدالت به همت و با قیام و تلاش مردم (جمهوریت) که در واقع این جمع یعنی جمهوریت و اسلامیت، حرف نوی انقلاب اسلامی بوده است.
انتهای پیام