مهدی دونده شامگاه ۲۵ فروردین در آیین بزرگداشت سالروز ملی شیخ فریدالدین عطار نیشابوری که در فرهنگسرای سیمرغ این شهرستان برگزار شد، خاطرنشان کرد: نیشابور به دلیل جایگاه خود در تاریخ در شکلگیری تمدن ایران اسلامی نقش اساسی داشته است.
وی با بیان اینکه نیشابور در شکلگیری تمدن ایران اسلامی نقش اساسی داشته است، تصریح کرد: نیشابور در تاریخ ایران در جایگاه یکی از شهرهای بزرگ تاریخی به نام ابر شهر بوده است.
فرماندار نیشابور از نیشابور به عنوان مرکز فرهنگی و هنری و ادبی ایران نام برد و گفت: نیشابور زادگاه عارفان، مشاهیر و بزرگان در حوزههای مختلف است و شیخ فریدالدین عطار نیشابوری و حکیم عمر خیام نیشابوری از بزرگان با شهره جهانی هستند.
وی بیان کرد: با تلاش صورت گرفته ۲۵ فروردین روز ملی بزرگداشت عطار نیشابوری، ۲۸ اردیبهشت روز ملی حکیم عمر خیام نیشابوری و دهم تیر سالروز ورود حضرت امام رضا (ع) به نیشابور در تقویم ملی ثبت شده که باعث افتخار این منطقه است.
دونده با اشاره به اینکه نیشابور در شکل گیری تمدن ایران اسلامی نقش اساسی داشته است، خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری بزرگداشت مشاهیر نیشابور شناخت این بزرگان به مردم دنیا و خدمت آنان به جهان است.
وی اظهار کرد: عطار نیشابوری شهیدی است که به دست مغول به شهادت رسید و تا آخرین لحظه تمام اشعار خود را در رابطه مبارزه با ظالمان بدون هیچ هراسی سرود و امروز این سرودههای گهربار در اختیار ما است.
نماینده عالی دولت در نیشابور عنوان کرد: امیدواریم با همت مسئولان کشوری، استانی و شهرستان شاهد توسعه زیرساختهای گردشگری و فرهنگی باشیم و این شهر تبدیل به مقصد سفر گردشگران و فرهنگ دوستان شود.
دونده تصریح کرد: توسعه اماکن فرهنگی در نیشابور با توجه به جایگاه رفیع آن باید در دستور کار مسئولان کشور و استان باشد.
همزمان با بزرگداشت روز ملی شیخ فریدالدین عطار نیشابوری کارگاه خوشنویسی توسط استادان انجمن خوشنویسان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیشابور ویژه عموم مردم فرهنگ دوست و هنر پرور نیشابور با اهتمام سازمان فرهنگی، ورزشی و اجتماعی شهرستان نیشابور در محل فرهنگسرای سیمرغ برگزار شد.
گلباران آرامگاه عطار نیشابوری و نواخته شدن زنگ عطار از دیگر برنامههای بزرگداشت سالروز ملی شیخ فریدالدین عطار نیشابوری بود.
انتهای پیام