رضا احمدی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا درباره آفتزایی جنگلهای ارس و بلوط در شهرستان طارم، اظهار کرد: در طارم ۳۴ هزار هکتار جنگل وجود دارد و این جنگلها را درختانی مانند اُرس، بنه، بلوط و ... تشکیل دادهاند. همچنین درختان ارس گونه غالب جنگلهای شهرستان طارم را تشکیل میدهند.
وی ادامه داد: آفت ارس واش درختان ارس را درگیر میکند و تنها راه مبارزه با آفت، مبارزه مکانیکی از طریق داس است، آفت ارسواش بعد از جداسازی از درخت باید از منطقه خارج شود و این آفت میتواند بهوسیله باد و پرندگان منتقل میشود.
او بیان کرد: نزدیک به ۸۵۰۰ هکتار از جنگلهای شهرستان طارم در بندرگاه، سیاهورود، هزاررود، باکلور، آببر، جمیلآباد، جیشآباد (بزرگترین ذخیره گاه جنگلی ارس) و ... حرص و پایش شدهاند، البته پایش باید بهصورت مداوم انجام شود و این کار مستلزم اعتبار است تا انجام و از نابودی جنگلها جلوگیری شود.
احمدی اضافه کرد: آفت کرم بلوط خوار نیز درختان بلوط را در جنگلهای شهرستان طارم تهدید میکند. اکنون حدود ۲۰۰۰ هکتار از درختان بلوط در مناطقی مانند شیرمشه، ولیدر، سرخهمیشه حرص شدهاند و آفت را از منطقه خارج کردهایم. همچنین برای پایش این جنگلها نیز باید تامین اعتبار انجام شود تا جنگلها دوباره احیا شوند.
انتهای پیام