فرهاد فروزی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه پیگیریهای زیادی برای راهاندازی هفت ایستگاه لرزهنگاری جدید در سطح استان با همکاری موسسه ژئوفیزیک و استانداری کرمانشاه صورت گرفت، گفت: امیدواریم از این ایستگاهها، پنج مورد آن در سال جاری راهاندازی شود.
وی افزود: مکان احتمالی این پنج ایستگاه در حمیل، قصرشیرین، پاوه، گیلانغرب و نزدیکی مرز کرمانشاه با ایلام خواهد بود.
مسئول شبکه لرزهنگاری استان کرمانشاه با بیان اینکه احداث دو ایستگاه دیگر در سومار و همچنین نزدیکی کامیاران نیز در برنامه است، یادآور شد: به نظر میرسد راهاندازی این دو ایستگاه با تاخیر نسبت به پنج ایستگاه دیگر انجام شود.
فروزی تعداد کنونی ایستگاههای لرزهنگاری فعال در کرمانشاه را شش ایستگاه اعلام و خاطرنشان کرد: با راهاندازی ایستگاههایی که در برنامه داریم، کرمانشاه در مجموع صاحب ۱۳ ایستگاه لرزهنگاری خواهد شد که این تعداد برای پوشش تمامی چشمههای لرزهخیز استان کافی است.
وی همچنین از اهمیت ایستگاههای لرزهنگاری یاد کرد که میتواند به بررسی رفتار گسلها و چشمههای لرزهخیز کمک بسزایی کند و اظهار کرد: اگرچه تاکنون زمان و مکان دقیق زلزله قابل پیشبینی نیست، اما دادههای ایستگاههای لرزهنگاری و بررسی رفتار گسلها از طریق ثبت و پردازش مستمر خردلرزهها، میتواند به پیش آگهی درباره احتمال وقوع زلزله کمک کند.
سال گذشته بالغ بر ۱۹۰ زلزله کوچک و بزرگ در گستره استان کرمانشاه به ثبت رسید.
انتهای پیام