رایزنی تلفنی وزرای خارجه آمریکا و مصر

وزرای خارجه مصر و آمریکا در جریان گفت‌وگوی تلفنی با یکدیگر بر مخالفتشان با هرگونه عملیات نظامی در رفح تاکید کردند.

به گزارش ایسنا، احمد ابوزید، سخنگوی وزارت خارجه مصر اعلام کرد سامح شکری، وزیر خارجه این کشور ۱۲ آوریل (روز جمعه) تماسی تلفنی از آنتونی بلینکن، همتای آمریکایی خود دریافت کرد و دو طرف در جریان این گفت‌وگوی تلفنی تحولات بحران نوار غزه و پیامدهای منطقه‌ای آن را مورد بررسی قرار دادند.

براساس نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای رأی الیوم، وزرای خارجه آمریکا و مصر در جریان این تماس تلفنی همچنین درخصوص تلاش‌های صورت گرفته برای حصول آتش‌بس و افزایش فرآیند کمک‌های بشردوستانه به غزه به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.

سامح شکری طی این تماس تلفنی بر لزوم تداوم تحت فشار قرار دادن رژیم صهیونیستی برای بر عهده‌ گرفتن مسئولیت‌هایش به‌عنوان نیروی اشغالگر به‌ویژه ازطریق توقف هدف قرار دادن غیرنظامیان بی‌گناه، گشایش گذرگاه‌های زمینی برای افزایش کمک‌رسانی‌ها و برداشتن هرگونه موانع بر سر ورود کمک‌ها و اجازه بازگشت آوارگان فلسطینی به منازلشان در شمال غزه تاکید کرد.

وزرای خارجه آمریکا و مصر همچنین مخالفت خود را با هرگونه عملیات نظامی در رفح به‌ویژه در سایه پیامدهای انسانی گسترده چنین اقدامی و نیز عواقب خطرناک آن بر امنیت و ثبات منطقه اعلام کردند.

سامح شکری همچنین بر مخالفت قاطع مصر با تلاش‌ها در راستای کوچ اجباری فلسطینیان به خارج از سرزمین‌های خود، نابودی مسأله فلسطین و نقض قوانین بین‌المللی تاکید کرد.

سامح شکری و آنتونی بلینکن در جریان این تماس تلفنی همچنین به بررسی تحولات منطقه، اهمیت همکاری و تلاش برای پشت سرگذاشتن تنش کنونی و خطرات و پیامدهای منفی آن بر ثبات منطقه و مردم آن تاکید کردند.

جنگ رژیم صهیونیستی در نوار غزه برای صد و نومین روز متوالی در بحبوحه بمباران‌های شدید که روزانه صدها شهید و مجروح بر جای می‌گذارد، ادامه دارد و سیاست قحطی که اشغالگران در پیش گرفته‌اند نیز در روزهای اخیر به اوج خود رسیده است، اما مقاومت فلسطین از پای ننشسته و همچنان به «طوفان الاقصی» ادامه می‌دهد.

وزارت بهداشت غزه روز جمعه اعلام کرد تعداد قربانیان تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر گذشته به ۳۳ هزار و ۶۳۴ شهید و ۷۶ هزار و ۲۱۴ زخمی رسیده است. این در حالی است که بسیار از افراد کشته و زخمی در مسیرها و زیر آوار در نتیجه حملات اشغالگران هستند که دسترسی به آنها ممکن نیست.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ / ۰۹:۱۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403012512746
  • خبرنگار : 71588