کارگاه پخت مسقطی لاری

مسقطی لاری یک نوع حلوا است که به عنوان شیرینی یا دسر مورد استفاده قرار می‌گیرد. معمولاً مسقطی را از نشاسته، گلاب، شکر، هل، انواع مغز (گردو، بادام و فندق) زعفران و ترکیبات دیگر تهیه می‌کنند که مزه خوشایند و خاطره‌انگیزی به همراه دارد و دسر خوبی برای مهمانی‌ها و اعیاد خواهد بود. این نوع شیرینی یکی از سوغاتی‌های مهم شهر لار محسوب می‌شود.

  • جمعه/ ۲۴ فروردین ۱۴۰۳ / ۱۱:۴۶
  • دسته‌بندی: عکس-فارس
  • کد خبر: 1403012412395
  • خبرنگار : 50654