پختن کامل گوشت لازمه جلوگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو است

مدیر شبکه بهداشت و درمان سیب و سوران گفت: ویروس بیماری تب کنگو پس از پخت کامل گوشت، از بین می‌رود؛ اما گوشت و جگر خام یا نیم‌پز همچنان می‌تواند این ویروس کشنده را منتقل کنند.

ایوب کرد شامگاه روز گذشته (۲۲ فروردین ماه) در کمیته مشترک بیماری‌های هاری و تب کریمه کنگو سیب و سوران، ادامه داد: هم‌استانی‌های با توجه به فرا رسیدن فصل گرما و آغاز فعالیت کنه ناقل ویروس تب کنگو، لازم است گوشت قرمز را از محل‌های معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و درصورت خریدن گوشت دام‌هایی که از سلامت آنها مطمئن نیستند، گوشت را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگه دارند.

وی بیان کرد: رعایت بهداشت فردی و اصول ایمنی بهداشتی مانند استفاده از دستکش، برای افرادی که با دام زنده سروکار دارند، الزامی است چون راه اصلی ابتلا به تب کریمه کنگو تماس با کنه آلوده و ترشحات بدن حیوان است.

مهندس ایوب کرد گفت: تب خون‌ریزی‌دهنده کریمه کنگو یک بیماری حاد تب‌دار است که از طریق گزش کنه یا تماس با خون یا ترشحات یا لاشه دام و انسان آلوده منتقل می‌شود.

ادهم جهاندیده، ریس دامپزشکی سیب و سوران نیز گفت: مجموعه دامپزشکی شهرستان با تمام توان برای نظارت و مراقبت‌های دامی و حیوانات، آمادگی کامل دارد.

وی افزود: مردم باید گوشت مصرفی خود را از مراکز معتبر تهیه کنند ‌و افرادی که سگ‌های نگهبان دارند، حتماً باید آنها را واکسینه کنند.

در پایان این جلسه مصوب شد که آموزش‌های عمومی از طریق رسانه‌های مجازی و کارگاه‌های حضوری به مردم داده شود. همچنین با هدف جمع‌آوری زباله‌ها، سطل‌های مخصوصی تعبیه شود و زباله‌ها به‌صورت بهداشتی و اصولی دفن شوند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۳ فروردین ۱۴۰۳ / ۰۹:۴۸
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403012312000
  • خبرنگار :