به گزارش ایسنا، رسانههای رژیم صهیونیستی روز یکشنبه ۱۹ فروردین ماه از خارجشدن تمامی نیروهای این رژیم از جنوب غزه، از جمله شهر خان یونس خبر دادند. با این حال، ارتش رژیم اشغالگر تصریح کرد که تعداد «چشمگیری از نیروها» همچنان به حضور در دیگر مناطق غزه ادامه خواهند داد.
رادیو ارتش رژیم صهیونیستی نیز در این ارتباط گفت: لشکر ۹۸ ارتش اسرائیل با سه تیپ خود، پس از چهار ماه جنگ با نیروهای فلسطینی در نزدیکی خان یونس، از این منطقه خارج شده است.
رسانههای عبری گزارش دادند که تنها لشکر باقیمانده در نوار غزه، لشکر ۱۶۲ و نیز تیپ «ناحال» است. تیپ ناحال بر جادهای که نوار غزه را به ۲ قسمت تقسیم میکند و اسرائیل از طریق آن مانع از بازگشت غزهایها از جنوب به شمال میشود، کنترل دارد.
پس از انتشار این اخبار، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی هم اعلام کرد تمام نیروهای زمینی بهجز یک تیپ از جنوب غزه خارج شدهاند.
به گزارش ایسنا ،«جان کربی» سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا نیز در اظهاراتی در این ارتباط با بیان اینکه خروج نظامیان رژیم صهیونیستی از جنوب غزه نه برای یک عملیات جدید، بلکه احتمالا با هدف تجدید قوا صورت گرفته، گفت: «آنها چهار ماه است که آنجا هستند و تا جایی که ما اطلاع داریم، خسته شدهاند. آنها به تجدید قوا نیاز دارند.»
با این حال، این مقام آمریکایی تاکید کرد نمیتوان دقیقا گفت این اقدام به چه معناست.
یوآو گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نیز روز یکشنبه مدعی شد که نیروهای این رژیم از خانیونس خارج شدهاند تا برای حمله به رفح آماده شوند.
وی عنوان کرد: نیروها از غزه خارج شده و درحال آمادهسازی برای مأموریتهای آتی هستند که نمونه این ماموریتها را در بیمارستان الشفا دیدیم.
گالانت ادامه داد: آنها همچنین برای مأموریت آینده در رفح آماده میشوند.
وی تاکید کرد که این رژیم میخواهد به وضعیتی برسد که در آن جنبش حماس دیگر نوار غزه را کنترل نکند و دیگر تهدیدی نظامی علیه غیرنظامیان رژیم صهیونیستی نباشد.
همچنین هرتزی هالوی، رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که علیرغم خروج نیروها از نوار غزه، جنگ علیه حماس همچنان ادامه دارد و به این زودیها تمام نخواهد شد.
وی تاکید کرد که آزادی گروگان از هر هدف دیگری بااهمیتتر است.
«حسن عابدینی» در گفتوگو با ایسنا در ارتباط با این تصمیم رژیم صهیونیستی و علل آن با بیان اینکه رژیم صهیونیستی در طول ۶ ماه گذشته اقدام به جنایت، قتل عام و پاکسازی نژادی فلسطینیها در باریکه نوار غزه کرده است، افزود: در حال حاضر به نظر میرسد که آنها به این نتیجه رسیدهاند که امکان استمرار این وضعیت وجود ندارد؛ چرا که علی رغم جنایات انجام شده به اهداف راهبردی خود نائل نشده اند.
وی با بیان اینکه این موضوع که نهادهای اطلاعاتی و امنیتی رژیم صهیونیستی از جمله موساد و شاباک نتوانستهاند انجام عملیات طوفان الاقصی را از سوی نیروهای مقاومت در فلسطین پیشبینی کنند، یک شکست بزرگ اطلاعاتی برای این رژیم است، تصریح کرد: رژیم صهیونیستی در طول ۶ ماه گذشته تلاش کرده که سرپوشی برای این شکست ایجاد کند و در همین چهارچوب تهدید کرد که مقامهای ارشد حماس را به قتل خواهد رساند و حماس را از بین میبرد.
عابدینی با بیان اینکه صهیونیستها در این مدت نتوانستند به این هدف دست پیدا کنند و از دیگر سو به خاطر آزاد نشدن اسرای صهیونیستی در داخل اراضی سرزمینهای اشغالی نیز تحت فشار هستند، ادامه داد: به همین دلیل این رژیم چارهای ندارد که شرایط را بپذیرد و به راهکاری برای خروج از این شکست متوسل شود.
این کارشناس مسائل غرب آسیا با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی در نزد افکار عمومی جهان نیز با شکست دیگری روبرو شده است و آن شکست اخلاقی است، خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی در طول این سالها تلاش میکرد که بگوید دارای ارتشی اخلاق گرا است و از طریق رسانهها سعی میکرد که این موضوع در بین افکار عمومی جا بیندازد ولی در طول ۶ ماه گذشته صهیونیستها با به شهادت رساندن ۳۳ هزار فلسطینی که بیشتر آنها زنان و کودکان بودند نشان داد که نه تنها اخلاقی نیست بلکه جنایتکار است.
عابدینی با بیان اینکه بر اساس شواهد و تحولات به نظر میرسد که هیچ امیدی برای رژیم صهیونیستی جهت پیروزی در نوار غزه وجود ندارد و این موضوعی است که کارشناسان رژیم صهیونیستی نیز بعضا به آن معترض هستند، ادامه داد: بنابراین رژیم صهیونیستی به دنبال راهکار برای خروج از این وضعیت است.
وی با بیان اینکه در عرصه بینالمللی نیز آمریکا دیگر نمیتواند بیش از این از رژیم صهیونیستی حمایت کند، گفت: در همین چارچوب و همچنین ترمیم چهره خود، واشنگتن علیرغم تلاشهای همه جانبه جهت حمایت از رژیم صهیونیستی مجبور شد که به قطعنامه اخیر شورای امنیت سازمان ملل در ارتباط با موضوع آتش بس در فلسطین و توقف جنایتهای رژیم صهیونیستی رای ممتنع بدهد و این شکست دیگری برای رژیم صهیونیستی بود.
این کارشناس مسائل غرب آسیا همچنین با اشاره به اخبار منتشر شده مبنی بر سفر تیمی از رژیم اسرائیل به کشور مصر برای مذاکره گفت: گفته شده که این تیم با تشکر از نمایندگان موساد و شاباک است و این نشان میدهد که آنها به دنبال این هستند که هر چه زودتر به راه حلی برای خروج از باتلاق جنگ غزه دست پیدا کنند.
عابدینی با اشاره به شروط جریان مقاومت فلسطین برای آتش بس از جمله تسهیل ارسال کمکهای انسان دوستانه به مردم غزه، آزادی اسرای فلسطینی و ایجاد امکان بازسازی غزه و پایان محاصره زمینی، دریایی و هوایی این منطقه ادامه داد: اگر رژیم صهیونیستی هر یک از این شروط را بپذیرد به معنای پذیرفتن شکست کامل در برابر نیروهای مقاومت فلسطین است و اگر چنین موضوعی اتفاق افتد تاریخ تحولات غرب آسیا و فلسطین به دو مرحله تقسیم میشود. دوره قبل از طوفان الاقصی و دوره بعد از این عملیات و این نشان میدهد که مقاومت اسلامی فلسطین به سطحی از بازدارندگی رسیده است که صهیونیستها علی رغم حمایتهای همه جانبه غرب از جمله آمریکا، مجبور شده است شروط مقاومت را بپذیرد.
وی در بخش پایانی صحبتهای خود با اشاره به ادعاهای مقام صهیونیستی مبنی بر اینکه علت خروج آنها از جنوب غزه، سازمان دهی مجدد نیروها جهت حمله به رفح است، گفت: آنها در جنوب غزه به دستاوردی نرسیدهاند که بخواهند به غزه حمله کنند، این رژیم ناچار به عقب نشینی در برابر فلسطینیها است و برای خروج از بن بست فعلی ناچار است از بخشی از سیاستهای تجاوزکارانه خود عقبنشینی کند.
انتهای پیام