ژئوپارک جهانی قشم نیز یکی از نخستین ژئوپارکهای شبکه جهانی است که در سال ۱۳۸۵ به عنوان محدودهای به مساحت ۳۰۰ کیلومتر مربع از غرب جزیره قشم به ثبت رسید.
در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۶ محدوده ژئوپارک قشم افزایش یافته و کل جزیره قشم به علاوه جنگلهای حرا در شمال جزیره قشم و جزیره هنگام در جنوب به عنوان محدوده ژئوپارک جهانی قشم در شبکه جهانی ژئوپارکهای یونسکو به ثبت رسیده است و اکنون این ژئوپارک با مساحت ۲۰۶۳ کیلومتر مربع یکی از با سابقه ترین ژئوپارک غرب آسیا و خاورمیانه است.
این جزیره علاوه بر دارا بودن موقعیت ویژهی استراتژیک و دیگر امتیازهای گوناگون، از طبیعت بسیار متنوع و با ارزشی برخوردار است.
زیستگاه های ویژه، گونههای جانوری و گیاهی کمیاب، پدیده های زمین شناسی گوناگون و چشم اندازهای بدیع در خشکی و ساحل سراسر جزیره به وفور یافت میشوند.
همچنین در کنار جاذبه های طبیعی می توان به اصالت و تمدن فرهنگی آن اشاره کرد به گونه ای که میتوان قشم را خاستگاه اصلی مکتب فرهنگی و هنری خلیج فارس برشمرد و همین تاریخ غنی و پربار موجب شد شیوه زندگی مردم نیز به یکی دیگر از جاذبه های گردشگری جزیره تبدیل شود.
علاوه براینها وجود تفریحات آبی و دریایی و مجتمع های تجاری دلیلی دیگر برای جذب گردشگران به جزیره و لذت بردن از سفری همه جانبه و ماجراجویانه است.
خونگرمی، اصالت، زیبایی، مقاومت و شادی جزء مهمترین ویژگیهایی است که معمولا گردشگران در توصیف قشم عنوان کرده و امیدوارند حس و حال مردم سرزمین مان و قشم زیبا همیشه همین گونه بماند.
انتهای پیام