مازیار غلامی در گفت و گو با ایسنا، درباره وضعیت بارش باران و دمای استان تهران اظهار کرد: از ابتدای سال زراعی یعنی از اول مهر ۱۴۰۲ تا ۱۵ فروردین ماه جاری به شکل پهنهای درسطح استان ۱۲۰ میلیمتر بارش داشتیم که نسبت به بلند مدت ۳۹ درصد و نسبت به سال قبل چهار درصد کاهش یافته است.
وی ادامه داد: تمام شهرستانهای استان تهران به جز سه شهرستان هم نسبت به بلندمدت و هم نسبت به سال قبل کاهش بارش داشتهاند. بر این اساس تنها شهرستانهای فیروزکوه ۴۰ میلیمتر، دماوند۲۰ میلیمتر و شهریار ۱۴ میلیمتر هم نسبت به سال قبل و هم نسبت به میانگین بلندمدت بارش بیشتری دریافت کردهاند.
مدیر کل هواشناسی استان تهران درباره وضعیت دما در فروردین و اردیبهشت ماه جاری گفت: از نظر تغییرات دما از ابتدای سال زراعی یعنی از اول مهر ۱۴۰۲ تا ۱۵ فروردین ماه جاری متوسط دمای تهران ۲ درجه سانتیگراد نسبت به میانگین بلند مدت و ۱.۵ درجه نسبت به سال قبل افزایش یافته است.
وی ادامه داد: پیشبینیهای فصلی حکایت از این دارد که طی نیمه دوم فروردین و اردیبهشت متوسط دمای استان ۱ تا ۱.۵ درجه سانتیگراد بالاتر از نرمال خواهد بود و متوسط بارش هم درخوشبینانه ترین حالت نزدیک به وضعیت نرمال پیشبینی میشود.
غلامی در پایان تاکید کرد: با توجه به اینکه استان تهران نسبت به بلندمدت ۳۹ درصد کاهش بارش دارد بنابراین هم مردم و هم نهادهایی مانند وزارت جهاد کشاورزی باید مدیریت مصارف آب و صرفه جویی را مد نظر قرار دهند زیرا بارشها نتوانسته مساله کم آبی تهران را حل کند.
انتهای پیام