دکتر حبیب حیبر در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: بیماری دریچههای قلبی یکی از بیماریها مهم قلبی است که تا مدتها درمان این بیماری با عمل باز جراحی انجام میشد. با توجه به اینکه بیماران دچار بیماری دریچههای قلبی عمدتا سن بالایی دارند عمل جراحی باز برای این افراد، کمخطر نیست و عوارض آن نیز کم نیست.
وی افزود: بنابراین در سالهای اخیر درمان دریچه بر اساس روش آنژیوپلاستی یا بسته برای درمان این بیماری به کار گرفته میشود یعنی بدون اینکه قفسه سینه بیمار باز شود، از طریق آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی دریچه قلب را در محل دریچه تعبیه میکنیم.
این فلوشیپ آنژیوپلاستی قلب و عروق گفت: عوارض این روش نسبت به جراحی قلب باز کمتر و مدت اقامت بیمار در بیمارستان نیز کمتر است و ریسک عفونت در بیمار هم به میزان بسیار زیادی کاهش مییابد.
وی بیان کرد: در تعویض دریچه به روش آنژیوپلاستی حداکثر زمان بستری بیمار دو تا سه روز است اما در روش جراحی قلب باز، بیمار زمان بیشتری بستری میماند. از سوی دیگر با توجه به سن بالای این بیماران، به تناسب آن عوارض بیشتری پیدا میکنند.
حیبر گفت: بعد از تعویض دریچه به روش آنژیوپلاستی داروهای مورد نیاز نسبت به جراحی باز کمتر است. همه این عوامل موجب شده است این روش برای تعویض دریچه قلب ترجیح داده شود. اکنون نیز این توانمندی در خوزستان وجود دارد و تعویض دریچه به روش آنژیوپلاستی برای بیمار ۷۸ ساله دچار تنگی دریچه آئورت، با موفقیت انجام شده است.
انتهای پیام