جابه‌جایی حدود ۵۷ هزار مسافر با ناوگان جاده‌ای زنجان در نوروز

معاون حمل و نقل اداره‌ کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان گفت: از نخستین روز فعالیت ستاد نوروزی (۲۴ اسفند سال گذشته) تا ۱۳ فروردین، ۵۶ هزار و ۸۲۲ نفر مسافر از طریق ناوگان حمل و نقل جاده‌ای این استان به سایر نقاط کشور سفر کردند.

غلامرضا کرمی امروز (شنبه، ۱۸ فروردین ماه) در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه  از ۲۴ اسفند تا ۱۳ فروردین، این تعداد مسافر در قالب ۸۳۰۹ سفر به مناطق مختلف کشور سفر کرده‌اند، اظهار کرد: با توجه به پایش ظرفیت و تقاضای سفر در سایه تعامل و همکاری تشکل‌های صنفی حوزه حمل و نقل و تلاش شبانه‌روزی رانندگان و شرکت‌های حمل و نقل مسافر، همه امکانات و ظرفیت‌ها برای ارائه خدمات سریع، بهنگام و مناسب به مسافران نوروزی پای کار آمدند.

او ادامه داد: در تعطیلات نوروز ۱۴۰۳ تعداد ۱۲۷ دستگاه اتوبوس، ۴۳۵ دستگاه مینی‌بوس و ۵۱۵ دستگاه سواری در جابه‌جایی مسافران استان زنجان آماده ارائه خدمات به مسافران بودند.

وی به ۳۸۲ بازدید از شرکت‌های حمل و نقل و ۷۲۷ بازدید ناوگان عمومی اشاره کرد و گفت: در بازدیدهای انجام‌شده ۲۶ تخلف احصا شد که برای رسیدگی به کمیسیون‌های مربوط ارجاع شدند.

سال گذشته، بیش از یک میلیون نفر در قالب ۲۰۲ هزار و ۷۲۶ سفر جابه‌جا شده است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۸ فروردین ۱۴۰۳ / ۱۱:۰۹
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1403011808533
  • خبرنگار : 50534