آسوشیتدپرس: اسرائیل در غزه زمین‌گیر و در جهان منزوی شده است

در آستانه پایان ششمین ماه از حمله رژیم صهیونیستی به غزه، رسانه آمریکایی گزارش داد رژیم صهیونیستی منزوی شده و با نزدیک‌ترین متحد خود نیز به اختلاف خورده است.

به گزارش ایسنا، رسانه آمریکایی روز جمعه به افول جایگاه داخلی و خارجی رژیم صهیونیستی در خلال ۶ ماه جنگ در غزه پرداخت و نوشت «اسرائیل در موقعیتی متفاوتی نسبت به ۶ ماه قبل قرار دارد. در غزه زمین‌گیر شده، درگیر اختلافات داخلی است، از منظر بین‌المللی منزوی شده و دائما اختلافاتش با نزدیک‌ترین متحدش (آمریکا) زیاد می‌شود. خطر وقوع یک جنگ منطقه‌ای بزرگ‌تر هم همچنان جدی است.»

آسوشیتدپرس همچنین با اشاره به اینکه حماس همچنان در غزه سرپاست و حملات رژیم صهیونیستی با بیش از یک میلیون آواره موفق به نابودی آن نشده، گزارش داد: «با این همه، اسرائیل هنوز چشم‌اندازی از فردای جنگ اراده نکرده که مورد قبول شرکایش واقع شود و مذاکرات آتش‌بس نیز به بن‌بست خورده است.»

در این گزارش با اشاره به تلاش‌ها رژیم صهیونیستی و حامیانش برای طراحی حمله‌ای زمینی به شهر رفح، آمده است: «حنی اگر اسرائیل به رفح حمله کند، هیچ تضمینی برای پیروزی در درازمدت وجود ندارد.»

به گزارش این خبرگزاری آمریکایی گرچه حماس بر اثر حملات صهیونیستی‌ها آسیب‌هایی دیده، اما نیروهای این جنبش مقاومت منطقه توانسته‌اند در مناطقی که رژیم صهیونیستی تخلیه کرده، تجدید قوا کنند.

علاوه بر این‌ها، این رژیم در جبهه شمالی نیز با حزب‌الله لبنان درگیر است و تنش با ایران افزایش می‌یابد؛ مخصوصا با حمله اخیر این رژیم به کنسولگری ایران در دمشق که به شهادت هفت ایرانی منجر شد.

حمله رژیم صهیونیستی به خودرو امدادگران بین‌المللی در غزه

فشارهای بین‌المللی تا آنجا پیش رفته که حتی اصلی‌ترین حامی این رژیم هم در ۲۵ مارس نتوانست مانع تصویب قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل شود؛ قطعنامه‌ای که اعضای شورای امنیت در آن خواستار آتش‌بس فوری در نوار غزه شده‌اند.

به گزارش آسوشیتدپرس، امروز می‌توان دید حمایتی که در روزهای نخست جنگ غزه از رژیم صهیونیستی وجود داشت، امروزه رفته‌رفته جای خود را به درخواست برای پایان جنگ داده و مراجع قضایی بین‌المللی هم به بررسی جنایات این رژیم می‌پردازند.

در اراضی اشغالی نیز اعتراضات هفتگی علیه کابینه رژیم صهیونیستی افزایش یافته و هزاران نفر به آن خود پیوسته‌اند؛ اعتراضاتی که از نارضایتی‌های ریشه‌دار از «بنیامین نتانیاهو» ناشی می‌شوند.

اعتراضات در تل‌آویو

نتانیاهو با عوامل متعددی مانند ائتلاف با احزاب راست افراطی و پرونده‌های فساد، ساکنان اراضی اشغالی را ناراضی‌تر از قبل کرده است. از سوی دیگر، ناتوانی او در آزاد کردن اسرایی که حماس در عملیات طوفان الاقصی با خود به غزه آورد نیز به زمینه دیگری برای مخالفت با وی تبدیل شده است.

آسوشیتدپرس با اشاره به عدم ارائه چشم‌اندازی مشخص برای روزهای پس از جنگ توسط رژیم صهیونیستی، و با تاکید بر سرپا بودن حماس در نوار غزه، به نقل از یک تحلیلگر نوشت: «در جنگ‌های چریکی، پیروزی و شکست با بقا مشخص می‌شود. اگر حماس بتواند به عنوان یک نهاد حکمرانی بقا داشته باشد، این یک پیروزی خواهد بود.»

انتهای پیام

  • جمعه/ ۱۷ فروردین ۱۴۰۳ / ۲۳:۳۰
  • دسته‌بندی: گزارش و تحلیل
  • کد خبر: 1403011708285
  • خبرنگار : 71661