صالح محمدی امروز، ۱۶ فروردین ماه در حاشیه جلسه وبیناری قرارگاه امنیت غذایی که به ریاست وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد، گفت: جوجهریزی واحدهای گوشتی استان گیلان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۴۰ میلیون قطعه بوده و ۷۴ درصد از این مقدار توسط شرکتهای زنجیره تولید شده است.
وی مجموع جوجه ریزی توسط شرکتهای زنجیره استان گیلان را بیش از ۱۱۵ میلیون قطعه عنوان کرد و افزود: مقدار جوجهریزی مرغداریهای گوشتی استان گیلان نیز در نیمه اول فروردین ماه امسال پنج میلیون و ۶۲ هزار و ۴۶۰ قطعه بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته هفت درصد رشد داشته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان مقدار گله در حال پرورش در سالنهای مرغداری استان را ۲۱ میلیون قطعه دانست و متذکر شد: گیلان از استانهای پیشرو در صنعت طیور کشور بوده و میانگین توزیع روزانه مرغ در استان ۳۰۸ تن است.
انتهای پیام