ثبت بیش از ۱۷۶ هزار بازدید از سدهای خوزستان در نوروز ۱۴۰۳

برپایه اعلام ستاد اجرایی خدمات سفر نوروز خوزستان، افزون بر ۱۷۶ هزار بازدید از سوی گردشگران در تعطیلات نوروزی از سدهای استان خوزستان انجام شد.

در بازه زمانی یکم تا ۱۲ فروردین‌ ۱۴۰۳ در مجموع ۱۷۶ هزار و ۷۱۲ هزار بازدید از سدهای خوزستان انجام شد که بازدیدکنندگان شامل اعضای کاروان‌های راهیان نور، گردشگران و مسافران نوروزی بودند.

به گزارش ایسنا، سد کرخه با ۲۰ هزار و ۷۰۰ بازدید و سد آریوبرزن با ۶۱ هزار و ۷۲۵ نفربازدید پربازدیدترین سدهای استان در این مدت بودند.

سد مارون با ۵۴ هزار ۶۲۵ بازدید، سد شهدا با ۳۶ هزار و ۱۷۰ بازدید و سد جره با سه هزار و ۴۹۲ بازدید نیز در رده‌های بعدی پربازدیدترین سدهای خوزستان قرار گرفتند.

در نوروز امسال سد کرخه در بازه زمانی دوم تا نهم فروردین، سد جره در بازه سوم تا دوازدهم فرودین و سدهای شهدا، مارون و آریوبرزن در بازه زمانی یکم تا یازدهم فروردین پذیرای گردشگران نوروزی بودند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۵ فروردین ۱۴۰۳ / ۲۳:۳۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403011507274
  • خبرنگار :