فرماندار:

کاهش ۷۸ درصدی تخلفات آرد و گندم در تبریز/زمان خرید نان به ۱۱ دقیقه کاهش یافته است

فرماندار تبریز از کاهش ۷۸ درصدی تخلفات حوزه آرد و گندم در این شهرستان خبر داد.

یونس فاتح چهارشنبه، ۱۵ فروردین ماه در نشست خبری، اظهار کرد: برگزاری انتخابات و برقراری امنیت دو وظیفه فرمانداری بر اساس قانون اساسی بوده ولی در عمل، فعالیت‌های فرمانداری تبریز فراتر از این دو وظیفه و خارج از چارچوب‌ مباحث سیاسی حاکم است.

به گزارش ایسنا، وی با بیان این‌که توجه فرمانداری بر روی حوزه‌های اجتماعی و پاسخ به نیازهای مردم به خصوص در بحث معیشت بوده است، افزود: یکی از مصوباتی که در جلسات شورای تامین در استان به تصویب رسیده است، مربوط به لزوم انتقال سوخت از طریق لوله است.

وی با اشاره به واژگونی تانکر سوخت در اتوبان شهیدکسایی تبریز که در سال گذشته منجر به کشته شدن سه نفر شد، اظهار کرد: بر اساس مصوبه شورای تامین، پتروشیمی ملزم شد تا سوخت را از طریق لوله انتقال بدهد.

فاتح ادامه داد: فرمانداری را با اعتراضات و تجمع‌های کارگری برعهده گرفتیم اما طی بیش از ۶ ماه گذشته، تجمع اعتراضی آنچنانی در شهرستان تشکیل نیافته است.

وی گفت: در حوزه رصد و پایش گندم و آرد، ۵۹ جلسه با ۱۳۹۷ مصوبه داشتیم. بر اساس آمارها، تخلفات در این حوزه از ۱۳۰۰ مورد در مردادماه سال گذشته به ۱۳۰ مورد در بهمن ماه ( ۷۸ درصد) کاهش یافت. طبق اعلام نهادهای نظارتی نیز میزان صرف زمان برای خرید نان از ۵۱ دقیقه به ۱۱ دقیقه کاهش یافته است.

فرماندار تبریز، دوشیفته کردن نزدیک به ۳۰۰ نانوایی در کوتاه مدت، توسعه و ایجاد مجتمع‌های نانوایی در میان مدت و بحث دادن یارانه نان به صورت مستقیم به مردم از طریق پیگیری نمایندگان مجلس را سه برنامه مهم فرمانداری عنوان کرد.

وی با اشاره به فعالیت‌های کارگروه بازارکار، افزود: در این کارگروه اعتبار بالغ بر ۶۵ میلیارد تومان تصویب شده و ۹۸ درصد آن جذب شده و ۱۱۲ درصد تامین اشتغال انجام شده است.

هیات اجرایی انتخابات از میان مردم بودند

وی در خصوص برگزاری انتخابات در ۲۸ اسفندماه نیز گفت: انتخابات به صورت کم حاشیه برگزار شد و مشکل امنیتی خاصی نداشتیم. هیات اجرایی برگزاری انتخابات تقریبا از خود مردم و از ۱۲ هزار و ۵۰۰ نفر تشکیل شده بود و بیش از ۱۰ هزار نفر هیات اجرایی از میان خود مردم بودند.

فاتح با بیان این‌که سعی شده تا تنش‌های حوزه کارگری و ... در بخش اجتماعی حل شده و به بخش انتظامی و سپس امنیتی نرود، تاکید کرد: هزینه مدیریت در بخش اجتماعی پایین تر است و تنش‌های موجود نیز حداکثر در مرحله انتظامی حل شده است.

وی با اشاره به مصوبات تامین اعتبار جهت حل مشکلات زیرساختی بخش‌های مختلف شهرستان، گفت: یکی از مشکلات تبریز، کمبود فضاهای آموزشی است و کم توجهی‌ها در سال‌های اخیر باعث شده تا گاهی به دلیل کمبود فضای آموزشی دانش آموزی مجبور به ترک تحصیل شود که با ورود خیران عزیز مدرسه ساز این مشکل برای سال آینده رفع خواهد شد.

وی هم‌چنین از کمبودها در بخش انرژی شهرستان به ناترازی در بخش‌های انرژی و آب این شهر اشاره کرد و افزود: این کمبود از سال‌های گذشته آغاز شده و متاسفانه طی یک دهه گذشته، اقدام چندانی جهت تامین نیازهای این شهر انجام نشده است.

فرماندار تبریز با بیان این‌که علی رغم توسعه شهر اما به وضعیت تامین آب شرب این جمعیت و به خصوص فضای سبز آن توجهی نشده است، گفت: یکی از معضلات شهر تبریز نیز بحث ترافیک است و در این حوزه نیز علی رغم افزایش چند برابری تعداد خودروی سطح شهر اما معابر شهر فقط دو برابر شده‌اند.

وی از در دست اجرا بودن ۱۴ طرح با ماهیت ترافیکی در تبریز خبر داد و افزود: مطب‌های پزشکی در مرکز شهر تبریز که هیچ یک دارای کاربری پزشکی نیستند بر وضعیت ترافیک شهر دامن زده و برای آن نیز راه حلی تا به امروز اتخاذ نشده است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۵ فروردین ۱۴۰۳ / ۲۳:۰۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1403011507262
  • خبرنگار : 50016

برچسب‌ها