به گزارش ایسنا، جان کربی، سخنگوی کاخ سفید، پس از این تماس که اولین مکالمه رو در رو بین رهبران آمریکا و چین از نوامبر بود، به خبرنگاران گفت: بله، تیکتاک امروز مطرح شد.
بایدن مجددا نگرانیهای خود درباره مالکیت چینیها بر این اپلیکیشن ویدئویی محبوب را با شی در میان گذاشت.
کربی گفت: مسئله درباره ممنوعیت این اپلیکیشن نیست، بلکه بیشتر علاقه ما به واگذاری است، تا بتوان از منافع امنیت ملی و امنیت دادههای مردم آمریکا محافظت کرد.
در بیانیه چین درباره این تماس، هیچ اشارهای به تیکتاک نشد.
مجلس نمایندگان آمریکا، ماه گذشته لایحهای را تصویب کرد که بر اساس آن، اگر شرکت بایت دنس که مالک چینی تیکتاک است، حاضر نشود سهام خود را واگذار نکند، این اپلیکیشن اشتراکگذاری ویدئو در آمریکا، ممنوع خواهد شد. بایدن وعده داده است که این لایحه را امضا خواهد کرد اما سرنوشت آن در سنای آمریکا، هنوز مشخص نیست.
تیم انتخاباتی بایدن، با وجود نگرانی رئیس جمهور آمریکا درباره مالکیت تیکتاک و حل نشدن مسئله شیوههای اشتراک گذاری داده آن، از این اپلیکیشن استفاده میکند.
بر اساس گزارش بلومبرگ، مقامات ستاد انتخاباتی بایدن گفته اند: اکوسیستم رسانهای چند پارچه آمریکا، دسترسی به رای دهندگان به ویژه جوانان، در بسترهای مختلف را حائز اهمیت میکند. مقامات گفته اند: آنها برای اطمینان از امنیت دستگاهها و دادههای خود در هنگام استفاده از این برنامه، احتیاط بیشتری میکنند.
انتهای پیام